Tvoje sanje o Ljubeči družini SO MOGOČE!

Odkrij, kako ravnati s čustvenimi izbruhi, trmo, jezo, agresijo, konflikti in spremeni kričanje v ljubeče odzivanje!

Dobrodošla v spletnem članstvu 
Ljubeča Mama!

Tu se nahajaš, ker veš, da obstaja drugačna pot. Predstavljaj si ...
 
 • ​... da bi imela orodja, s katerimi bi lažje reševala čustvene izbruhe, trmo, jezo, agresijo in konflikte!
 • ​... da bi poznala korake, kako spremeniti svoje kričanje v ljubeče odzivanje. 
 • ​... da bi imela temelje, na katere bi se lahko naslonila v trenutkih nemoči, obupa, da bi spet lahko čutila moč, pogum in samozavest.
 •  ... da bi imela rituale, ki bi v tvoje življenje pripeljali smeh, radost, živost, veselje in občutek varnosti zate in tvoje otroke?
 •  ... da bi poznala poti in načine, kako vzgajati otroke na višjem nivoju, z zavedanjem, ljubečo prisotnostjo, umirjeno in odločno. 
Stavim, da ti že zdaj razmišljaš drugače od povprečja. Nisi tukaj, da bi ustvarila družino, ki približno funkcionira … ti si tukaj zato, ker želiš zgraditi zares ljubečo družino in biti otroku resnično v oporo! Je res?
Pokazala ti bom, KAKO to lahko narediš!
Živjo … sem Ana Bertoncelj, magistra sociologije, psihoterapevtka, Imago terapevtka, mamica dveh otrok in žena. 

Sem ustvarjalka Facebook strani Ljubeča mama in ustanoviteljica spletnega članstva LJUBEČA MAMA – od kričanja do ljubeče povezanosti, vodenega programa za mame, ki ste pripravljene reševati čustvene izbruhe, trmo, jezo, agresijo ter konflikte na ljubeč način in ki želite spremeniti kričanje v ljubeče odzivanje.

Vendar ne gre le za vzgojo otrok, je res?
Želiš predati »doto« svojemu otroku, iz katere bo lahko črpal občutek varnosti in ljubljenosti vse svoje življenje!

Enostavnost

Plačilo je možno preko direktne bremenitve ali preko kreditne kartice. 

Prilagodljivost

Spletno članstvo lahko kadarkoli brezpogojno prekineš. S tem se prekine dostop do vsebine članstva in mesečna članarina.
Večina mamic, ki se dnevno srečuje s kričanjem in teženjem, misli, da je nemogoče, da ustvarijo umirjene in varne odnose. Ampak tukaj je resnica … pot od tukaj, kjer ste, do tam, kjer želite biti, je precej krajša in lažja, kot morda mislite.
Oblikovala sem pot, ki ti bo korak za korakom pomagala ustvariti zadovoljujoče, ljubeče in varne odnose, da boš lahko otroku dala najboljšo popotnico za življenje … in to na način, ki bo najlažji in najbolj učinkovit.
Večina ljubečih mam je le 5 korakov stran, da ustvarijo ljubeče družinske odnose. 
Spletno članstvo Ljubeča mama je razdeljeno je na 5 korakov - modulov:
Modul #1:
Krizne situacije
V tem modulu boš dobila znanje, orodja, ideje in odgovore na vprašanja, kako ravnati z jokom, trmo, otrokovo ločitveno stisko, otrokovo agresijo, kako reševati napete odnose med sorojenci ...
Modul #2:
Postavljanje mej
V tem modulu boš dobila znanje, orodja in ideje, kako učinkovito postavljati meje brez uporabe fizične kazni, brez kritiziranja, sramotenja, brez agresije, brez uporabe time-out stolčka, brez uporabe kota ...
Modul #3:
Mamina dediščina
V tem modulu, ki je izredno pomemben, boš dobila znanje, orodja in ideje kako ​ozavestiti in preseči lastne vzorce, ki blokirajo varen stik med tabo in otrokom, ​kako poskrbeti zase in si napolniti svoj čustven rezervoar in ​kako si zagotoviti pomoč in podporo pri vzgoji in pri odlaganju lastnega čustvene bremena in pri spreminjanju lastnih vzorcev.
Modul #4:
Povezovanje in igranje
V tem modulu boš dobila znanje, orodja in ideje kako se povezovati z otrokom preko igre, kako ​igro uporabiti za gradnjo varnega stika med vama in kako ​preko igre otroku omogočiti, da tudi s smehom odlaga lastno čustveno breme in lastne stiske.
Modul #5:
Mamin in otrokov preboj
V tem modulu boš dobila znanje, orodja in ideje kako ​prepoznati in razrešiti odnosne zanke, ki zaradi tvojih čustvenih ran nastajajo v odnosu z otrokom, kako ​biti ob otroku, ko predeluje čustvene blokade, nakopičene napetosti in frustracije, kako ​predelati ločitveno stisko in druge boleče vsebine ter kako​ graditi odnos, da bo lahko varno razvijal svoje potenciale. 
Arhiv javljanj Facebook Live
Dodatno boš imela dostop do vseh preteklih tedenskih Facebook javljanj, v katerih so mi mamice postavljale vprašanja. 

Velikokrat so prav ti posnetki dodatna razširitev lekcij iz posameznih modulov in - po besedah članic - najdragocenejši del članstva :)
Poleg te zakladnice znanja je tu še redna podpora na tvoji poti ...
 • 1x mesečno predavanje ali vaja na določeno temo, s katerim bom poglobila lekcijo iz članstva. 
 • 1x mesečno 60-minutni Facebook Live, v katerem odgovarjam na vsa tvoja vprašanja.
 • 1x mesečno 90-minutni Facebook Live z gostujočim strokovnjakom, ki bo s svojim bogatim znanjem dodatno razjasnil tvoja vprašanja v povezavi z ljubečo vzgojo.
 • 1x mesečno demonstracija, kar pomeni osebno delo z mamico iz članstva. kjer bom pokazala, kako lahko vsebine iz članstva preneseš v prakso - uporaba orodij, kot so Zrcaljenje, Validacija, Empatija, Ljubeče poslušanje, Ljubeča tišina, Čustvena gugalnica, Mamina zanka, ... Prav tako boste lahko videle, da imajo mnogi izzivi, ki jih imamo z otroki, pogosto izvore v maminih lastnih vzorcih in njenih preteklih izkušnjah.
 • ​sama verjamem v moč skupine, v odprtost, ranljivost in stik. V zasebni Facebook skupini Ljubeča mama boš našla tvoje nove zveste in podpirajoče zaveznice.
 
 • 20 lekcij o ljubeči vzgoji in 8 temeljnih modelov in orodij, ki jih lahko uporabiš takoj.
 • 50 lekcij in orodij, do katerih dobiš dostop po 60 dneh, ko boš osvojil/a temeljne pristope ljubečega starševstva.
 • Arhiv vseh dosedanjih Facebook Live javljanj, dosedanjih 27 intervjujev s strokovnjaki in še več.
 • ​dnevno podporo mene in še treh strokovnjakinj (ja, tudi ob nedeljah ), ki te bomo vodile na poti reševanja tvojih izzivov. Na razpolago bomo za vsa dodatna pojasnila, spodbude, vprašanja itd.
Je spletno članstvo Ljubeča mama pravo zate?
Mama, ki bo od mojega spletnega članstva Ljubeča mama dobila največ je:
 • ​mama, ki ima otroke stare od 1 do 8 let, 
 • ​mama, ki vzgaja ljubeče, vendar se pri tem sooča z različnimi izzivi,
 • ​mama, ki se zaveda, da je vzgoja otroka čustveno delo in da je to hkrati tudi učenje o sebi in priložnost za proces lastne preobrazbe,
 • ​mama, ki je pripravljena delati na lastnih vzorcih čustvovanja, čutenja, delovanja in mišljenja,
 • ​mama, ki ceni mojo strokovno vodenje, izkušnje in znanje, ki temelji na zadnjih dognanjih najbolj prodornih avtoritet s tega področja,
 • ​mama, ki vidi možnost, da se lahko ob meni in skupaj z menoj marsičesa nauči. In mama, ki verjame, da smo prav me tiste, ki lahko z vzgojo lastnih otrok, spremenimo jutrišnji svet.
Poglej si, kaj so nekatere ljubeče mame že izkusile:
Koliko stane vstopnica v nov svet?

30 EUR mesečno

ali

300 EUR letno

Manj kot 1 EUR na dan!

Enostavnost

Plačilo je možno preko direktne bremenitve ali preko kreditne kartice. 

Prilagodljivost

Spletno članstvo lahko kadarkoli brezpogojno prekineš. S tem se prekine dostop do vsebine članstva in mesečna članarina.
Pridruži se več kot 500 mamicam, ki že spreminjajo družinske odnose:
Ko se prijaviš, dobiš tudi 3 nadvse koristne bonuse
audio posnetek 
VODENA MEDITACIJA O OTROŠKEM JOKU
Če ob otroškem joku postaneš živčna, napeta, jezna in reaktivna in imaš težave, kadar otrok joka, ti bo ta bonus pomagal, da boš začela prihajati v stik s tem, kaj se skriva zadaj za tvojo nemirnostjo, živčnostjo in reaktivnostjo. Tako bo to prvi korak h temu, da boš lažje zares videla, kaj otrok v stiski potrebuje.
vodič 
ZAKAJ TRMA NE OBSTAJA IN 10 IDEJ, KAKO SE POVEZATI Z OTROKOM NA LJUBEČ NAČIN
Imaš trmastega otroka? Kadar imaš izzive s trmastim otrokom, se običajno osredotočaš na to, kako reševati težave. V resnici lahko trmo preprečiš ali vsaj omiliš, če prej in potem na pozitiven način gradiš varno povezanost z njim. V tem bonusu ti bom pokazala, kako lahko to narediš. 
audio posnetek 
STIK Z OTROKOM – 
kako v prvih 7 letih zgraditi stik z otrokom in kakšna je vloga starša
Če imaš težave s tem, kako zares videti in slišati otroka in ne veš, kako se otrok v prvih 7 letih življenja razvija in kaj je pomembno za vsako razvojno obdobje, ti bo ta bonus pomagal tako, da boš dobila vpogled v razvoj v tem obdobju. 

Enostavnost

Plačilo je možno preko direktne bremenitve ali preko kreditne kartice. 

Prilagodljivost

Spletno članstvo lahko kadarkoli brezpogojno prekineš. S tem se prekine dostop do vsebine članstva in mesečna članarina.
Pogosta vprašanja
 • Vse drugo sem že poskusila, a nič ne deluje.
 • Večina metod deluje tako, da želi spreminjati nezaželena vedenja. Sama pa delim orodja, metode in ideje, ki so osredotočena na vzrok, ne le na simptom ali nezaželeno vedenje. Poleg tega ti mesečno članstvo omogoča, da kadar koli vprašaš, kar te zanima in tako te lahko sproti podpiram pri reševanju tvoje težave. Videla pa boš tudi, kakšno podporno moč ima skupina ljubečih mam.
 •  Sem zavezana kakršni koli pogodbi?
 • Ne. Iz spletnega članstva Ljubeča mama se lahko odjaviš kadar koli. Naslednji mesec po odjavi ali poteku letne naročnine ne boš več imela dostopa do spletnega članstva, prav tako pa seveda ne bom bremenila tvoje kreditne kartice. Enostavno, kajne? 
 •  Imam dojenčka in vse to je zame novo? Je to članstvo vseeno zame.  
 • JA. Članstvo je sicer namenjeno mamicam z otroki do 8. leta, zato so vsebine, ki jih bom podajala, uporabne za vse starosti. Super je, če lahko začneš že zgodaj. In čeprav se nekaterih tem, ki so specifične za dojenčke ne bomo dotikali, se boš lahko pripravila na to, kar šele prihaja in se boš učila od staršev, ki že imajo izkušnje. Poleg tega se boš lahko na ta način izognila napakam, ki smo jih bolj izkušene mame že naredile.
 •  Bo to delovalo tudi pri meni? 
 • Vsebine, ki jih podajam, učim in o njih govorim, delujejo v vseh odnosih, ne le pri otrocih. Vsi, ki boste aktivno sodelovali v spletnem članstvu, boste lahko izboljšali vse svoje odnose, ne le družinskih, saj je razumevanje odnosov, predvsem pa stika in kako zares videti sočloveka univerzalno. Če boste zaradi tega, ker želite spremeniti odnos z otrokom ali ga nadgraditi, pri sebi spremenili vzorce delovanja, mišljenja, čustvovanja in čutenja, vam bo to pomagalo povsod v življenju. Ko spremenite nekaj pri sebi, vedno spremenite svoje življenje in svojo realnost.
 • Kaj, če nimam kreditne kartice - MasterCard, Visa ipd.?
 • Narediva lahko direktno bremenitev, in sicer mesečno ali letno. Obrazec podpišeš in mi ga pošlješ na ljubecamama@gmail.com. Potem jaz vsak mesec ali leto poskrbim, da se članarina plača. To pooblastilo lahko kadarkoli prekličeš in takoj izstopiš iz članstva.
 • Kako so podane vsebine? Sama nisem preveč tehnični tip človeka.
 • Vsak teden bo objavljena nova vsebina v spletnem članstvu. Lahko si naložiš tudi audio posnetek, transkript ali povzetek. Tako boš zares lahko poslušala, pogledala ali prebrala vsebino na način, ki ti je blizu in takrat, ko imaš čas. Vsi materiali so lahko dosegljivi in ne zahtevajo ničesar od tebe. Poleg tega bomo jaz in moja ekipa na voljo za kakršno koli vprašanje in podporo na tvoji poti.
 •  Kaj, če sem mama samohranilka in nimam podpore?
 • Potem je zate to članstvo še posebej primerno. Mame brez podpore imate še manj časa, da bi iskale kakovostne informacije o vzgoji na različnih mestih. In tukaj bom jaz namesto tebe ta filter, katere informacije, orodja in metode so učinkovite, prave in katere potrebuješ pri specifični težavi. Prav tako boš v članstvu dobila mojo podporo, podporo drugih članic, naučila te bom, kako si lahko pomagate med seboj, da lahko odložite svoje čustvene stiske, predvsem pa boste dobile izkušnjo, da niste same. Mi bomo tvoje pleme. 
 •  Kaj, če sem oče, babica, teta? 
 • Odločila sem se, da svoje delo posvetim mamam, ker verjamem, da so mame prve, ki lahko spremijo odnose v družini. Enako pomembno vlogo imajo očetje, veliko pa lahko prispevajo k vzgoji tudi babice, dedki, tete in vsi, ki imate stik z otroki. Izredno pomembno vlogo imate tudi vzgojiteljice in vzgojitelji, zato ste tudi vi toplo vabljeni v našo skupino, kljub temu, da je namenjena mamam. 
 •  Kaj, če nimam Facebook profila?
 • Vsebine, ki bodo objavljene v spletnem članstvu, bodo podane na spletni strani, ki je samostojna in ni vezana na Facebook. Dostop boste imeli vsi, ki boste včlanjeni. V Facebook skupini pa bo mogoče zastavljati še dodatna vprašanja in 1x mesečno biti z menoj v živo na Facebook Live druženju. Za vse, ki niste na Facebooku in se tudi ne želite prijaviti, sem naredila poseben (anonimen) profil, ki vam bo omogočal, da vse te vsebine vseeno vidite, če želite. Ne skrbite, vedno bom poslala povezavo, ki vam bo to omogočala z enim klikom. 
© Libra, Ana Bertoncelj s.p. Vse pravice pridržane. Splošni pogoji.