Osnove ljubečega partnerstva
spletni tečaj
Zakaj je tečaj Osnove Ljubečega partnerstva dragocen za tebe? 
  • ​V lekciji Spirala ljubezni vama bom prikazala vajin odnos je kot živo bitje, ki raste in se razvija. Gre za spiralo ljubezni, ker se z vsakim uspešno rešenim konfliktom, kjer se kaj naučimo o sebi in partnerju, lahko dvignemo na nivo, kjer je več zavedanja o meni, partnerju in najinem odnosu.
  • V lekciji Preživetvene strategije razložim. da se partnerja v konfliktih ne borita eden proti drugemu, ampak vsak zase, za svoje primarne potrebe, za občutek varnosti in sprejetosti. To dejstvo vajine konflikte postavi v drugačno perspektivo.
  • Sledi lekcija Frustracija, konflikti in čustvene rane. Frustracijo čutim, kadar imam željo ali potrebo, a med mano in uresničitvijo te želje ali potrebe stoji ovira. Konflikt nastane, ko imava s partnerjem različni želji ali potrebi. Vse to pa je del zdravega partnerskega odnosa, kjer pa je ključ v zavedanju!
  • ​​Ne glede na to, da si KOALA, boš v lekciji Minimajzer ali maksimajzer odkril/a tudi druge, manj izražene dimenzije tvojega stila delovanja, ki pa so morda bolj prisotne pri parterju/partnerki.
  • Pri gledanju lekcije 12 zidakov, ki rušijo odnos bosta presenečena na kakšen način lahko povsem dobronamerno komuniciramo, a vseeno rušimo odnos.
  • Lekcija Vzorci navezovanja je moja priljubljena tema. V njej vama povem kako navezanost otroka na mamo v zgodnjem otroštvu vpliva na vzpostavljanje odnosov z drugimi kasneje v življenju. To seveda še posebej velja za partnerstvo. Znanje o potem poglobim še v lekciji Stili odrasle navezanosti.
  • V lekciji Stari možgani se dotaknemo bioloških zakonitosti, zakaj kot bitja nujno potrebujemo preživetvene strategije, vzorce navezovanja, ...
  • ​Za zaključek vama pokažem še eno dragoceno orodje, s katerim bosta lahko vsak dan v vajin odnos vnesla radost, sproščenost in povezanost - Ljubeče preplavljanje.

Spoznajta, kako lahko sodelujeta in si zgradita trdno, stabilno, toplo, ljubeče in povezano partnerstvo! 

1. Enkratno nakazilo na TRR
Libra, Ana Bertoncelj s.p.
Lahovče 111, 4207 Lahovče
TRR: SI56 0700 0000 1051 667
Namen: Spletni tečaj Osnove Ljubečega partnerstva
Znesek: 29 EUR
Obvestilo o plačilu pošlji na mail: ljubecamama@gmail.com.
2. Plačilo s kreditno kartico
1
Podatki
2
PLAČILO

* Denotes mandatory fields

© Libra, Ana Bertoncelj s.p. Vse pravice pridržane. Splošni pogoji.