Dobrodošli v spletni šoli
LJUBEČA ŽENSKA 3

poveži se s svojo žensko energijo in užitkom

Živimo v stresnem svetu, kjer nimamo časa zase, smo preobremenjene, preutrujene, izgorele, depresivne, brez sijaja in veselja do življenja. Vsaka ženska v sebi nosi svoj izvir, svoje gorivo – svojo lastno žensko energijo. In naravni najbolj antistresni mehanizem – užitek. 

Če želiš čutiti užitek, se moraš povezati s seboj, s svojim telesom, s tem trenutkom in se sprostiti. Enako velja tudi obratno. Ko čutim užitek, se moj živčni sistem sprosti, sprostim svoje telo, začutim se sprostim se, sem v tem trenutku tukaj in sedaj. Užitek ni greh, ampak je tvoja rojstna pravica. 

Ko uživamo, se nam v telesu sproščajo hormoni sreče in zadovoljstva (serotonin, dopamin, oksitocin). To so naša lastna vojska proti izgorelosti, depresiji in stresu.

Ta spletna šola je zate, če:
- bi rada zjutraj vstala polna energije
- bi bila rada dobre volje
- bi si rada začela jemati nazaj svoj čas
- bi se rada dobro počutila v svoji koži
- bi rada videla, da siješ
- bi se rada povezala s svojim telesom
- bi rada prižgala svojo lastno žensko energijo

Še nisi tam?
- se zbudiš utrujena
- te vse vrže iz tira
- se počutiš ujeta in ne znaš narediti koraka naprej

Bomo delale kaj posebnega? NE. Samo začele bomo živeti, se čutiti in vodeno raziskovati kako se počutimo, če aktiviramo našo žensko energijo, kaj nas aktivira in kaj nas ugaša.

SI NA PRAVEM MESTU!!!

Raziskuj z mano in odkrij, kako lahko s pravimi vajami in informacijami končno čutiš svoje telo, se počutiš prijetno v svojem telesu in se zavestno naučiš aktivirati svojo energijo in jo uporabljati.

Če tega še ne znaš in ne zmoreš ni s teboj nič narobe. Lahko ti to preprečujejo obrambe, otopelost, disociacija, morda sram, prepričanja, da to nisi ti ali pa te zgolj tega ni nihče naučil in pokazal.
Vse je energija, vse je vibracija. Poznaš svojo energijo? Jo znaš aktivirati?

Če se sploh ne čutimo in ne zaznavamo, kako lahko kaj spremenimo in kako lahko zavestno spreminjamo naša notranja stanja? 

Ne moremo. V tem primeru, zunanjost vodi naše življenje in mi se zgolj odzivamo, namesto da kreiramo svoje življenje.
Nisi tukaj, da bi živela monotono življenje.

Ti si tukaj zato, ker želiš sijati, ker želiš ŽIVETI, se veseliti, vstajati z nasmehom, z iskricami v očeh. Torej moraš najprej ugotoviti, kaj te prižiga in kaj te ugaša. Kaj vpliva na tvoj živčni sistem, hormone in energijo in kako iz življenja izločiti tisto, kar te »vleče dol« in v svoje življenje vnesti več tega, kar ti pomaga »dvigniti gor«. 

Saj v bistvu je čisto enostavno, če se čutimo in si dovolimo biti to, kar smo. V resnici. V esenci.
Predstavljaj si, da bi:
 • ... imela rituale, orodja in vaje, s katerimi bi lahko začutila svoje telo
 • ... imela rituale, orodja in vaje, s katerimi bi lahko zaznala svojo energijo
 • ​... imela rituale, orodja in vaje, s katerimi bi lahko povečala svoj užitek in tako vplivala na svoje hormone, svoj živčni sistem in delovanje celotnega sistema
 • ​... se umirila, sijala, vedela, kako se sprostiti
 • ​... spoznala sebe in znala ljubeče poskrbeti zase
 • ​... da bi bila to, kar SI.
Živjo … sem Ana Bertoncelj, magistra sociologije, psihoterapevtka, Imago terapevtka, mamica dveh otrok in žena.

Sem ustvarjalka Facebook strani Ljubeča mama, ustanoviteljica spletnega članstva Ljubeča mama ter spletnih šol Ljubeča ženska 1 in Ljubeča ženska 2.

Sem tudi ustanoviteljica nove polletne spletne šole LJUBEČA ŽENSKA 3.

To je šola za tiste, ki ste pripravljene iti korak dlje, kljub strahu, sramu in odporom. Kam? Nazaj k sebi.

Večina žensk ne skrbi za sebe. Pa ne mislim le fizično, ampak tudi na čustvenem, mentalnem in energetskem nivoju. Zato smo hladne in nedostopne, ali pa tečne, zajedljive, kritične, … 

Ne znamo poskrbeti zase, začutiti sebe, si vzeti čas zase, biti nežne do sebe, sproščene, igrive, hkrati pa močne, samozavestne, ljubeče in avtentične. 

Še težje nam je pokazati svojo ranljivost in se odpreti. Ampak ko se odpremo in pokažemo, se odpremo tudi življenju in mu damo priložnost, da nam prinese svoje darove. To je šola, kjer se učimo, kako biti ljubeče do sebe, predvsem do svojega lastnega telesa in do svoje ženske energije. 

6-mesečna spletna šola Ljubeča ženska 3 je za ženske, ki ste pripravljene pogledati vase, začeti spreminjati svoje vzorce, zaceliti lastne čustvene rane in travme, začeti sprejemati sebe, svoje telo, svojo ženskost in svojo žensko energijo. Predvsem pa za vse, ki zmorete videti to potovanje kot odličen poligon za osebno rast.

Enostavnost

Plačilo je možno preko kreditne kartice ali z nakazilom na TRR. 

Prilagodljivost

Do spletnega šole lahko dostopaš preko računalnika, telefona, tablice - kadarkoli, kjerkoli.
Pot od tukaj, kjer si, do tam, kjer želiš biti, je precej krajša in lažja, kot morda misliš. In želim si, da sem prav jaz tista, ki ti lahko pokažem to pot. Vem, kako se tako počutiš, tudi jaz sem bila tam. 

Prav tako večina žensk, ki so z mojo pomočjo že stopile na novo pot.

Imam veliko znanja, veliko vsakodnevne prakse in veliko srce za pomoč ženskam, ki ste v stiski ali pa preprosto želite od življenja več in hrepenite po spremembi. Spremembi na bolje!
Pot od tukaj, kjer si, do tam, kjer želiš biti, je precej krajša in lažja, kot morda misliš. In želim si, da sem prav jaz tista, ki ti lahko pokažem to pot. 

Vem, kako se tako počutiš, tudi jaz sem bila tam. Prav tako večina žensk, ki so z mojo pomočjo že stopile na novo pot.

Imam veliko znanja, veliko vsakodnevne prakse in veliko srce za pomoč ženskam, ki ste v stiski ali pa preprosto želite od življenja več in hrepenite po spremembi. Spremembi na bolje!

Z vsebinami v tej 6-mesečni spletni šoli je transformacija MOGOČA! Ljubeč odnos do sebe je mogoč! In to je tudi odlična pot za osebno rast.
Oblikovala sem program, ki ti bo korak za korakom pomagal spremeniti odnos do sebe, ki ti bo pomagal ustvariti ljubeč odnos do sebe in tvojega telesa. Ki ti bo pomagal, da se boš povezala s svojim užitkom, s svojo lastno močjo in lastno energijo. Tako boš našla notranjo moč za spremembe, ki si jih želiš v življenju.

Rečem lahko le to: "Ni važno, kako trenutno živiš in kakšen odnos imaš do same sebe. JAZ VEM, da je večina žensk le nekaj korakov stran, da začnejo ustvarjati ljubeč odnos do same sebe. 

In kako sama vidim, sprejemam in sem do sebe, je ZELO POMEMBNO, ker tako, kot jaz ravnam s seboj, tudi drugi ravnajo z menoj! 
Če resnično želiš ustvariti ljubeč odnos do sebe, če želiš ozavestiti in sprostiti določene vzorce, po katerih deluješ, če želiš ozavestiti in zaceliti svoje rane, če se ne želiš več zapletati z drugimi v vseeno iste zgodbe, predvsem pa začutiti svoje telo, svojo energijo, se sprostiti in sprejeti … potem prosim BERI DALJE …

Odprla sem prijavo v 6-mesečno spletno šolo LJUBEČA ŽENSKA 3.

V tej 6-mesečni spletni šoli te bom skupaj s celo svojo ekipo korak za korakom vodila na tvoji poti ustvarjanja povezovanja s seboj.
Če pogledaš spodaj, boš izvedela, kaj točno lahko dobiš, če se odločiš, da se nam pridružiš.
6-mesečna spletna šola LJUBEČA ŽENSKA 3 je razdeljena na 6 tematik, ki se nanašajo na 6 naših notranjih delov, notranjih žensk, energij, naših potencialov:
#1:
VARUHINJA
občutek varnosti
Kako občutek varnosti oziroma nevarnosti v telesu vpliva na to, kako se lahko sprostimo, umirimo, doživljamo užitek, se počutimo varne in zaupamo življenju?

Kako travme blokirajo stik s telesom in zmožnost umiritve?

V šoli se bomo naučile, kako v svojem telesu najti občutek varnosti in kako se umirit in aktivirati svojo energijo.
#2:
LJUBIMKA
čutenje
Živimo v telesu, ki ga ne čutimo v polnosti. Zakaj? 

Stres, preobremenjenost, izgorelost, odtujenost od sebe in vsakodnevna napetost nas pelje stran od lastne senzualnosti in ženstvenosti. Prepustiti se čutenju, predati se in prepustiti. Vse to nam omogoča naše prelepo čuteče telo.

V šoli se bomo preko praks naučile, kako v svojem telesu najti užitek in dobro počutje ter kako aktivirati svojo senzualno, mehko, erotično in strastno energijo.
#3:
BOJEVNICA
notranja moč
Mi se bojimo svoje moči, ker so bile močne ženske v preteklosti zatrte, ponižane, zažgane in izgnane. 

V našem DNK-ju je zapisan strah pred tem, da smo to, kar smo.

V šoli se bomo preko praks naučile, kako priti nazaj v stik s svojo močjo in kako to gigantsko moč uporabiti zase in za dobro.
#4:
MATI
odprto srce
Zaradi zapuščenosti, izdaje, zlorabe, ponižanja, ... je večina žensk zaprla svoje srce. V strahu, da ne bomo nikoli več prizadete, nikoli zares ne živimo polno.

Srce je tisto, ki sije, ki daje ženski mehkobo, sočutje in zmore brezpogojno ljubezen. Odprto srce se kaže v gibu, v dotiku, v pogledu, v objemu, v besedi, ... Kakšno je tvoje?

V šoli se bomo preko praks naučile, kako priti nazaj v stik s svojo močjo in kako to gigantsko moč uporabiti zase in za dobro.
#5:
GLASNICA
izražanje in kreativnost
Ženske smo že kot majhne punčke utišane. Ne le me. Tudi naše prednice niso imele glasu. 

Zato tako težko izrazimo sebe in svojo resnico. Kdo sem jaz, izražam preko glasu in preko diha.

V šoli se bomo preko praks naučile, kako dobiti nazaj svoj glas, izraziti svojo resnico in sprostiti blokade na področju vratu in čeljusti.
#6:
JASNOVIDKA IN AVATARKA
širjenje zavesti
Živimo v času, ko nam iz vseh strani vsak prodaja »svojo resnico«. Vsak človek je sposoben videti univerzalno resnico, mimo vseh iluzij. 

Koliko zavedanja imamo, je povezano s tem, koliko energije smo sposobne aktivirati in jo dvigniti v višje centre, kjer domuje vedenje.

 V šoli se bomo učile, kako so telo, ženska energija in užitek lahko pot do videnja, vedenja in slednje sebi.

Enostavnost

Plačilo je možno preko kreditne kartice ali z nakazilom na TRR. 

Prilagodljivost

Do spletnega šole lahko dostopaš preko računalnika, telefona, tablice - kadarkoli, kjerkoli.
Kako bodo podane vsebine in katere so predvidene?

Vse vsebine bodo podane v Facebook skupini Ljubeča ženska 3 ali preko Zooma. Predavanja in kratke 10 minutne vaje bodo v Facebook skupini. Na Zoomu pa bodo jutranje polurne prakse. Vse vsebine bodo dosegljive tudi v arhivu na spletni strani.

#1 ANINA FB LIVE PREDAVANJA IN ODGOVORI NA VAŠA VPRAŠANJA
V šoli te čaka 24 FACEBOOK ali ZOOM live predavanj

Tema letošnjega leta je užitek, ki je najboljša pot do sproščenosti v lastnem telesu in umirjanja živčnega sistema in aktivacija našega lastnega notranjega vira – ženske energije. Tokrat bom povezala svoje več kot 20 letno psihoterapevtsko znanja z ženskimi praksami in žensko energijo, kako se vse dopolnjuje in povezuje in kako so naše pretekle zgodbe in travme povezane s tem, kako zmoremo v tem trenutku tukaj in sedaj čutiti sebe, svoje telo, svoja čustva in občutke in s katerimi praksami in vajami lahko počasi začutimo sebe, svoje telo in aktiviramo svojo lastno žensko energijo.

Negovanje sebe je naša osnovna naloga, čutenje sebe in svojega užitka pa naša rojstna pravica. Odmik od tega kaže na to, da smo se nekje, nekoč odrekle sebe, zato da bi ustrezale in bile sprejete. Učile se bomo tudi o prsih, yoni, spolni energiji, senzualnosti, ... To ne bo skupina za zdravstvene nasvete, čeprav odnos do našega lastnega telesa in ustrezna skrb zanj, še kako vplivata tudi na naše zdravje, ampak ženska skupina za raziskovanje in povezovanje s seboj. Sram, strah in krivda nam preprečujejo, da bi lahko polno zaživele in to bo varen prostor, da bomo skupaj lahko delala korake naprej.

Moja strast je travma, zato bom vsa znanja povezala z delovanjem živčnega sistema in travmo. Živčni sistem vpliva na delovanje hormonov, hormoni vplivajo na delovanje ženskih spolnih organov, na sprostitev, čutenje, čutenje užitka in predajanje življenju. Travma je krč, užitek je razširjanje, zato bodo letos vsebine usmerjena tudi na užitek in na najrazličnejše prakse, ki nam bodo pomagale do sprostitve in razširitve.

Kakšna praksa nas bo pri tem podprla?

Dihalne vaje, gibanje – ples, vaje za opazovanje svojega telesa in aktivacijo energije, asane, vizualizacije, masaža telesa, masaža prsi, yoni jajčka, yoni spa, energetske vaje, vaje za umiritev živčnega sistema, glasbene meditacije, vaje za čutila, ...

Rdeča nit predavanj bo kako v sebi aktivirati naš notranji najbolj dragocen vrelec in vir – žensko energijo. Zakaj ne živimo, to kar smo, kaj nam to preprečuje (prepričanja, vzgoja, družbene zapovedi, medgeneracijski vzorci in travme, razvojna travma, šok travma, občutek ne varnosti v telesu, energetske blokade, nezmožnost čutenja).

Ko ženska začne sprejemati sebe, se čutiti, prižigati svojo energijo, celi ne le sebe, ampak celotno žensko linijo pred njo in dela ogromno delo tudi za svoje naslednice!
Verjamem, da so redke skupine, kjer lahko na enem mestu dobite toliko dragocenega in povezanega znanja z različnih področij v eno celoto.
#2 ODGOVORI NA VPRAŠANJA
Po koncu predavanja bom vsak teden odgovarjala v živo tudi na vaša vprašanja.


#3 KRATKA PRAKSA
Vsak teden bom za vas posnela kratko 10-minutno prakso. To bodo posebne kratke, a učinkovite vaje in prakse, ki ti bodo pomagale, da se boš povezala s seboj. 

Včasih si težko vzamemo 1 uro zase na dan, za 10 minut pa ni izgovora.  Tako boš vsak teden imela vsaj eno kratko vajo, ki jo lahko narediš, ne glede na to, kako zaposlena si.
#4 JUTRANJA PRAKSA
Vsak teden bom v živo vodila 30-minutno jutranjo vadbo. S tem se bomo že zjutraj naravnale in se povezale s seboj, kar nam bo omogočilo, da bo cel dan potekal drugače, saj bomo že od jutra v stiku s seboj.

Vadbe bodo razdeljene na štiri področja:
• ljubeče poslušanje lastnega telesa
• ljubeča nega lastnega telesa
• ljubeče v užitek
• ljubeča aktivacija lastne energije

Pokazala vam bom različne dihalne vaje, vaje za umirjanje živčnega sistema, rituale za nego telesa, senzualni ples, vadbo s krožnimi mišicami, vaje za maternico, jajčnike in ledvica, Haro, samomasažo telesa, energijske vaje, vizualizacijo, vaje za aktivacijo ženske energije, ...).
#5 PODPORA STROKOVNJAKINJ
V zasebni Facebook skupini so strokovnjakinje, ki bodo odgovarjale na vaša vprašanja. 

***TO NI TERAPEVTSKA SKUPINA NITI SKUPINA ZA ZDRAVSTVENE NASVETE, ampak je izobraževalno-izkustveno-podporna skupina. 

Če imate večje zdravstvene ali psihične težave, se prosim obrnite na zdravnika ali strokovnjaka, ki je usposobljen za nudenje pomoči, ki jo potrebujete.
#6 PODPORA MODERATORK
V Facebook skupini so moderatorke, ki vas bodo spodbujale na poti vaše osebne transformacije in vam pomagale pri vaših izzivih.
#7 SPLETNA STRAN ŠOLE
Vse vsebine (predavanja, vprašanja na odgovore, intervjuji in vadbe) bodo v video in audio obliki shranjene na spletni strani šole.
#8 INTERVJUJI
Čaka na nekaj zanimivih intervjujev, kjer nam bo vsak gost s svojimi življenjskimi izkušnjami in znanjem dodal še en kamenček v mozaik, kako lahko sprejmemo svoje telo in smo do njega ljubeče.

Katarina Gantar

ženska, mama, ljubiteljica plesa, sprehajalka po gozdu, nabiralka divjih rastlin in praktičarka integralne telesne psihoterapije

Urška Vuk

ženska, mama, ljubiteljica psov, raziskovalka svojega glasu in ženske energije in praktičarka integralne telesne psihoterapije

Rok Bertoncelj

mož, oče, poslovni in osebni svetovalec, ljubitelj svobode in morja, raziskovalec človeške psihe in praktičar integralne telesne psihoterapije

Enostavnost

Plačilo je možno preko kreditne kartice ali z nakazilom na TRR. 

Prilagodljivost

Do spletnega šole lahko dostopaš preko računalnika, telefona, tablice - kadarkoli, kjerkoli.
Kdo vse je tokrat v ekipi, ki te bo podpirala na tvoji poti?

Ana Bertoncelj

vodja skupine, psihoterapevtka in Imago terapevtka, mama dveh otrok, praktičarka Integralne telesne psihoterapije in Globinske predelave in integracije travme. 

Za vas bo pripravila predavanja in odgovarjala na vaša vprašanja v živo v Facebook Live, z zanimivimi gosti razširila vsebino predavanj v intervjujih ter pripravila in vodila dolge in kratke vadbe, rituale in prakse. 

Poleg same spletne šole Ljubeča ženska 3 ti bo na voljo tudi za individualne posvete na redni tedenski ali dvotedenski frekvenci. Med šolskim letom pa bo pripravila in izvedla še 6 tematskih izkustvenih delavnic v živo (v Ljubljani), na katerih boš pod strokovnim vodstvom znanje prenesla v prakso. Več o možnosti posvetov in o izkustvenih delavnicah si preberi na dnu spletne strani ...

Helena Grmek

medicinska sestra, specializantka psihoterapije, mama dveh otrok in partnerka je strokovnjakinja, ki bo pisno odgovarjala na vaša vprašanja pod kartico ZANIMA ME. Več o Heleni najdete tukaj https://helenagrmek.si/.

Aleksandra Brlan

ustvarjalka vsebin in orodij za podporo čustvenega in umskega ravnovesja, CELA.si, certificirana učiteljica modrosti joge in Lunine astrologije, študentka psihologije in mama treh otrok ter partnerka. Kot strokovnjakinja bo pisno odgovarjala na tvoja vprašanja pod kartico ZANIMA ME. Več o Aleksandri: www.cela.si

Anemari Meznarič

magistrica psihologije, terapevtka medicinske hipnoze, edukantka vedenjsko kognitivne terapije in Jungian coachinga, mama in ljubeča partnerka je strokovnjakinja, ki bo pisno odgovarjala na vaša vprašanja pod kartico ZANIMA ME

Petra Gjureč

mamica, srčna ženska in velika ljubiteljica živali, ki znanja s področja travme in delovanja živčnega sistema vnaša v delo s skrbniki živali. Urejala bo anonimna vprašanja in vse v Facebook skupini

Brigita Petek

ženska, žena, srčna mama sina in hčerke. Pravnica, ki ima veliko znanja o delu s kristali, zanimajo jo Reiki in je študentka telesne psihoterapije

Rebeka Breznik

mamica, srčna ženska, bo vsak teden poskrbela za časovnico predavanja Facebook Live predavanj, da bolj pregledana in da boste lažje našle tiste delčke, ki vas zanimajo
Kaj boš torej dobila?
 • strokovne in uporabne vsebine, ki te jih niso naučili v nobeni šoli
 • ​6-mesečno strokovno podporo
 • skupnost žensk, ki so na isti poti, kot ti … na poti, kako biti ljubeča do sebe
 • ​zavedanje, kaj se dogaja s teboj in kako lahko spremeniš tisto, kar želiš
 • ​zavedanje, zakaj je pomembno, da pozdraviš lastne rane
 • ​zavedanje, zakaj je pomembno, da znaš biti v stiku s svojim lastnim telesom
 • vaje in rituale, ki ti bodo pomagali, da se boš lažje umirila 
 • podporo, da si boš lažje vzela čas zase
 • znanje, kako deluje naš živčni sistem in vaje, s katerimi boš naredila nove povezave
 • ​znanje, kako se naše izkušnje zapišejo v telo 
 • ​vaje, s katerimi boš začela spreminjati navade v bolj ljubeče do sebe
 • ​znanje, kako na naše sedanje življenje vplivajo travme v preteklosti
 • ​konkretne vaje, orodja in rituale, kako to znanje uporabljati v vsakodnevnem življenju
Šola LJUBEČA ŽENSKA 3 bo spremenila tudi tvoje življenje!
Iz spletne šole Ljubeča ženska 3 lahko zase dobiš RES ogromno.

A to ni »čudežna tabletka«.

Toliko, kot boš vložila, toliko boš zase dobila.

Če želiš delati, potem boš v svoje življenje lahko uspešno prenesla novo znanje in konkretne vaje ter spremenila svoje življenje v smer, kot si sama želiš!

Ampak zapomni si, jaz in moja cela ekipa bo delala s teboj. Mi ne moremo delati namesto tebe.
V šoli boš našla: 
 • podpora strokovnjakinj, ki bodo dnevno odgovarjale na VSA vaša vprašanja, ki se vam bodo pojavljala na poti vaše transformacije.
 • podpora moderatork, ki bodo vsak dan skrbele za to, da bo vse v skupini potekalo gladko in da boste na tej poti vse podprte
 • ​33 temeljnih Facebook Live javljanj, kjer bodo predavanja, intervjuji in odgovarjanje na vaša vprašanja. Na voljo bo video in audio, da boš lahko podano vsebino pogledala ali poslušala takrat in tako kot ti najbolj ustreza. Vse vsebine bodo tudi pregledno spravljene na spletni strani, tako da si lahko vse pogledaš tudi za nazaj.
 • 4 temeljne intenzive, kjer bomo delali konkretne vaje, ki nam bodo pomagale priti nazaj v stik s telesom. V video obliki.
 • ​10 poglobljenih vodenih meditacij, ki ti bodo prav tako pomagale priti v stik s seboj. V Video in audio obliki.
 • 10 enournih spletnih delavnic (5x joga obraza + 5x skrb za telo), s pomočjo katerih boš še bolje lahko poskrbela zase.
 • tedenski mini obredi, ki ti bodo pomagali, da boš začela skrbeti sama zase. V pisni obliki.
 • mnogo praktičnih primerov, s katerimi boš vsebine spravila v tvoje vsakodnevno življenje.
 
 • ​spletna skupnost, kjer bodo ženske, ki so na isti poti kot ti in kjer boste ena drugo lahko spodbujale na tej poti, če boste to želel.
 • zadnja spoznanja s področja travme, živčnega sistema in delovanja telesa, ki ti bo ponudili popolnoma nov pogled na to, kaj se dogaja s teboj.
 • jasna in pregledna spletna stran šole, tako da boš vedno vedela, katere vsebine si že predelala in katerih še ne.
 • ​tehnična pomoč in podpora moje ekipe, če se slučajno znajdeš v težavah, ki so tehnične narave.
Pogosta vprašanja
 • Vse drugo sem že poskusila, a nič ne deluje.
 • Večina metod deluje tako, da želi spreminjati nezaželena vedenja. Sama pa delim orodja, metode in ideje, ki so osredotočena na vzrok, ne le na simptom ali nezaželeno vedenje. Poleg tega ti šola omogoča, da kadar koli vprašaš, kar te zanima in tako te lahko sproti podpiram pri reševanju tvoje težave. Videla pa boš tudi, kakšno podporno moč ima skupina ljubečih žensk.
 •  Kako so podane vsebine?
 • Vse vsebine so podane v video obliki, nekatere so v audio obliki in si jih lahko prenesete. Oblika je takšna, da omogoča optimalno sledenje in sprotno delo.
 •  Zakaj bi plačevala za spletno šolo, če informacije lahko dobim brezplačno na internetu?  
 • Na internetu je ogromno takšnih in drugačnih informacij. V tej šoli boš dobila na ENEM mestu vse: strokovne in uporabne vsebine, ki temeljijo na zadnjih spoznanjih, podporo, skupnost žensk, ki so na isti poti, kot ti … 
 • Kaj, če nimam kreditne kartice - MasterCard, Visa ipd.?
 • Spletno šola se plača preko kreditne kartice, na obroke ali preko enkratnega nakazila preko UPN. Če imaš kakršne koli težave, mi piši na na ljubecamama@gmail.com.
 
 
 • Kako so podane vsebine? Sama nisem preveč tehnični tip človeka.
 • Vsi materiali so lahko dosegljivi in ne zahtevajo ničesar od tebe, razen tega, da jih pregledaš. Predvajani bodo preko Facebooka ali Zooma. Shranjeni bodo na spletni strani šole. Poleg tega bomo jaz in moja ekipa na voljo za kakršno koli vprašanje in podporo na tvoji poti.  
 •  Bo to delovalo tudi pri meni? 
 • Vsebine, ki jih podajam, učim in o njih govorim, delujejo v vseh odnosih. Vse, ki boste aktivno sodelovale v spletni šoli, boste lahko izboljšali vse svoje odnose, saj je razumevanje odnosov, predvsem pa stika in kako zares videti sebe in sočloveka, univerzalno. Če boš pri sebi spremenila vzorce delovanja, mišljenja, čustvovanja in čutenja, ti bo to pomagalo povsod v življenju. Ko spremenite nekaj pri sebi, vedno spremenite svoje življenje in svojo realnost! 
 •  Kaj, če sem sama in nimam podpore?
 • Potem je ta spletna šola še posebej primerna zate. Če nimaš podpore in ne veš, kje bi iskala kvalitetne informacije o osebni rasti, bom jaz namesto tebe ta filter, katere informacije, orodja in metode so učinkovite, prave in katere potrebuješ, da zgradiš ljubeč odnos do sebe. Prav tako boš v spletni šoli dobila mojo podporo, podporo drugih žensk, naučila te bom, kako si lahko pomagate med seboj, predvsem pa boš dobila izkušnjo, da nisi sama na tej poti. 
Ljubeča ženska 3

Spletna šola

od 497 EUR ali 6 mesecev po 84 EUR!

Enostavnost

Plačilo je možno preko kreditne kartice ali z nakazilom na TRR. 

Prilagodljivost

Do spletnega šole lahko dostopaš preko računalnika, telefona, tablice - kadarkoli, kjerkoli.

Individualna svetovanja

INDIVIDUALNO SVETOVANJE

Svetovanja z Ano

Tekom šole Ljubeča ženska 3 imaš možnost, da te na tvoji poti podprem tudi s srečanji 1:1. Vsebine v šoli bodo namreč lepa in nežna priložnost za to, da se spoznaš s tvojim resničnim bistvom, ki ga zaradi omejujočih prepričanj morda ne živiš v celoti.

Te individualne terapije bodo priložnost in prostor za to, da greš v svoje globine in razrešiš svoje vzorce ter zaceliš svoje rane. 

Gre za možnost, da predelaš in integriraš svoje travme in polno zaživiš svoje življenje. Ali pa si daš prostor za raziskovanje svoje ženske energije in užitka.

Redna cena moje individualne ure je sicer 75 EUR. V paketu s Ljubečo žensko 3 pa je možno paket srečanj oblikovati tako:
- 12 srečanj (73 EUR na uro = 876 EUR namesto 900 EUR)
- 24 srečanj (71 EUR na uro = 1.728 eurov namesto 1.800 EUR)

*Za paket 12 ali 24 srečanj se lahko odločiš tudi po prvi uri, da sploh vidiš kako delam in če ti ustreza moj način dela.
Delam preko zooma ali skypa. Občasno tudi v živo v Ljubljani (Šiška). Cena je enaka ne glede na to ali sva preko spleta ali v živo.

NA VOLJO LE NEKAJ MEST!
1. Kreditna kartica
1
Podatki
Ime in priimek ter email
2
PLAČILO
Podatki o kreditni kartici

* Denotes mandatory fields

Shipping
2. TRR
Enkratno plačilo

Libra, Ana Bertoncelj s.p.
Groharjevo naselje 58, 
4220 Škofja Loka
TRR: SI56 0700 0000 1051 667
Znesek: 497 EUR
Namen: "Spletna šola LŽ3"

*če želiš tudi katero od naslednjih storitev, jo prosim dodaj zgornjemu znesku in popravi namen plačila:
- Ljubeča ženska 1: 149 EUR
- Ljubeča ženska 2: 149 EUR
- paket 12 svetovanj: 876 EUR
- paket 24 svetovanj: 1.728 EUR 
Plačilo v obrokih

Prosim izpolni tole soglasje, v katerem označiš polletno šolo Ljubečo žensko 3 in želene dodatne storitve (Ljubeča ženska 1, Ljubeča ženska 2, individualna svetovanja).

Podpiši in pošlji na mail ljubecamama@gmail.com. 
Potrdilo o enkratnem plačilu ALI IZPOLNJENO SOGLASJE ZA OBROČNA PLAČILA pošlji na ljubecamama@gmail.com.
Enkratno plačilo

Aries, Rok Bertoncelj s.p.
Lahovče 111, 4207 Cerklje
TRR: SI56 3400 0101 9372 782
Znesek: 99 EUR
Namen: "Spletna šola"
Plačilo v obrokih

Prosim izpolni tole soglasje, v katerem označiš polletno šolo Ljubečo žensko 2 ali želeni paket in mi ga pošlji na mail ljubecamama@gmail.com. 
Obvestilo o plačilu ALI IZPOLNJENO SOGLASJE ZA OBROČNA PLAČILA pošlji na ljubecamama@gmail.com.
Za pomoč IN VPRAŠANJA sem na voljo. 
Pošljite sporočilo na ljubecamama@gmail.com.
© Libra, Ana Bertoncelj s.p. Vse pravice pridržane. Splošni pogoji.