Dobrodošli v spletni šoli
LJUBEČA ŽENSKA 2

ljubeča do svojega telesa

Ta spletna šola je zate, če:

- bi bila rada bolj ljubeča do sebe in svojega telesa?
- bi rada znala poskrbeti za svoje telo?
- bi rada znala sploh prisluhniti sebi in svojemu telesu?
- bi si rada vzela čas zase?
- bi bila rada bolj zadovoljna s sabo?
- bi rada bila bolj v svoji ženski energiji?
- bi rada znala sebi reči »JA«?
- bi bila rada bolj sproščena?
- si v življenju želiš več užitka?
- bi rada v sebi čutila nežnost, mehkobo, veselje, zadovoljstvo?
- si želiš več varne bližine, dotika in povezanosti?

Bi bila rada: MOČNA, STABILNA, HKRATI PA ČUTEČA, MEHKA, ODPRTA, AVTENTIČNA, UMIRJENA, ŽENSTVENA, SENZUALNA, LJUBLJENA IN VARNA?

POTEM SI NA PRAVEM MESTU!!!

Odkrij, kako lahko postaneš ljubeča ženska. Ljubeča do sebe, do svojega lastnega telesa in utelešenje ženske energije.

Odkrij, kako lahko na tej poti zaceliš svoje rane, predelaš svoje nefunkcionalne vzorce, prekineš medgeneracijski prenos modelov, ki te oddaljujejo od sebe in svoje ženskosti.

Čas je, da začneš zavestno graditi ljubeč odnos do sebe in končno postaneš varna in ljubeča do sebe!
Ženske želimo biti najboljša mama za svojega otroka, najboljša partnerka za svojega možna, dobra uslužbenka, sorodnica in prijateljica. Prepričana sem, da tu velja tudi zate. Pa si kdaj pomislila, da bi bila najboljša varuhinja sebe in svojega telesa? Morda že, morda pa zdajle šele prvič. Ampak zato si tu. Če same ne znamo poskrbeti zase, če same ne znamo negovati sebe, če same ne sprejemamo sebe, kako lahko to sprejmemo od drugih?

Če se sploh ne zavedamo, da nas določeni družinski, medgeneracijski in družbeni vzorci nezavedno peljejo po poti, ki nas odtujuje od sebe, potem žal sploh ne znamo poskrbeti zase in vse to prenašamo nezavedno dalje. Vsakodnevno gradimo ter dovoljujemo odnose, ki si jih globoko v sebi sploh ne želimo. Se sprašuješ … ali se da še kaj več?!? Da, seveda!
Nisi tukaj, da bi živela življenje, kjer približno funkcioniraš …

Ti si tukaj, ker želiš zgraditi zares ljubeče odnose, najprej pa ljubeč odnos do same sebe, do svojega telesa, želiš čutiti svoje telo, utelešati žensko energijo, želiš objeti vse svoje dele sebe, tudi tiste boleče in ranjene.
Predstavljaj si, da bi:
 • ... imela rituale, orodja in vaje, s katerimi bi lahko umirila sebe, se začutila, zacelila sebe in se podprla, kot te morda ni še nihče v življenju
 • ... poznala korake, kako spremeniti svoje nečutenje in morda celo mačehovski odnos do lastnega telesa, v sprejemanje in čutenje sebe
 • ​... da bi vedela, kako se lahko umiriš in začutiš
 • ​... da bi vedela, kako reči NE drugim in poskrbeti zase, brez da čutiš krivdo
 • ​... da bi vedel/a, kako se sprostiti
 • ​... da bi svoje telo lahko uporabila za svoj smerokaz na svoji življenjski poti
 • ​... imela temelje, na katere bi se lahko naslonila v trenutkih nemoči, obupa, da bi spet lahko čutila moč, pogum in samozavest
 • ​... poznala načine, kako ozavestiti lastne čustvene rane in travme ter začela le te počasi sproščati iz telesa
 • ​... da bi si dala, kar potrebuješ, spoznala sebe in znala ljubeče poskrbeti zase ter znala poslušati sebe in si slediti
Živjo … sem Ana Bertoncelj, magistra sociologije, psihoterapevtka, Imago terapevtka, mamica dveh otrok in žena.

Sem ustvarjalka Facebook strani Ljubeča mama in ustanoviteljica spletnega članstva Ljubeča mama.

Sem tudi ustanoviteljica polletne spletne šole LJUBEČA ŽENSKA 2.

To je šola, kjer se bomo naučile, kako biti ljubeče do sebe, predvsem do svojega lastnega telesa in do svoje ženske energije. Spletna šola Ljubeča ženska 2 je za ženske, ki ste pripravljene pogledati vase, začeti spreminjati svoje vzorce, zaceliti lastne čustvene rane in travme, začeti sprejemati sebe, svoje telo, svojo ženskost in svojo žensko energijo. Predvsem pa za vse, ki zmorete videti to potovanje kot odličen poligon za osebno rast.

Večina žensk ne skrbi za sebe. Pa ne mislim le fizično, ampak tudi na čustvenem, mentalnem in energetskem nivoju. Zato smo hladne in nedostopne, ali pa tečne, zajedljive, kritične, … Ne znamo poskrbeti zase, začutiti sebe, si vzeti čas zase, biti nežne do sebe, sproščene, igrive, hkrati pa močne, samozavestne, ljubeče in avtentične. Še težje nam je pokazati svojo ranljivost in se odpreti. Ampak ko se odpremo in pokažemo, se odpremo tudi življenju in mu damo priložnost, da nam prinese svoje darove.

Enostavnost

Plačilo je možno preko kreditne kartice ali z nakazilom na TRR. 

Prilagodljivost

Do spletnega šole lahko dostopaš preko računalnika, telefona, tablice - kadarkoli, kjerkoli.
Vendar ne gre le za skrb zase. 

Gre za to, da spremenimo odnos do sebe, do svojega telesa, s tem pa tudi do vseh odnosov in do sveta. Je res?

Daj si priložnost, da zgradiš občutek varnosti, sprejetosti, ljubljenosti, vrednosti v svojih mislih in v svojem telesu!
Večina žensk se dnevno srečuje z mnogimi izzivi, izčrpane in neizpolnjene čakajo na dan, ko bo bolje in drugače. Mislijo, da je nemogoče, da si ustvarijo polno, izpolnjujoče življenje ter varne in povezane odnose.

Ampak tukaj je resnica … pot od tukaj, kjer si, do tam, kjer želiš biti, je precej krajša in lažja, kot morda misliš. In želim si, da sem prav jaz tista, ki ti lahko pokažem to pot. Vem, kako se tako počutiš, tudi jaz sem bila tam. Prav tako večina žensk, ki so z mojo pomočjo že stopile na novo pot.

Imam veliko znanja, veliko vsakodnevne prakse in veliko srce za pomoč ženskam, ki ste v stiski ali pa preprosto želite od življenja več in hrepenite po spremembi. Spremembi na bolje!
Oblikovala sem program, ki ti bo korak za korakom pomagal spremeniti odnos do sebe, ki ti bo pomagal ustvariti ljubeč odnos do sebe in tvojega telesa. Tako boš našla notranjo moč za spremembe, ki si jih želiš v življenju.

Rečem lahko le to: "Ni važno, kako trenutno živiš in kakšen odnos imaš do same sebe. JAZ VEM, da je večina žensk le nekaj korakov stran, da začnejo ustvarjati ljubeč odnos do same sebe. In kako sama vidim, sprejemam in sem do sebe, je ZELO POMEMBNO, ker tako, kot jaz ravnam s seboj, tudi drugi ravnajo z menoj! 

Z vsebinami v tej spletni šoli je transformacija MOGOČA! Ljubeč odnos do sebe je mogoč! In to je tudi odlična pot za osebno rast.
Spletna šola LJUBEČA ŽENSKA temelji na šestih temeljih.
In sicer kako biti:
Tema #1:
VARNA
V kaosu zunaj nas je pomembno, da znamo najti notranji mir in občutek varnosti. Vsaka ženska si zasluži, da čuti, da je ljubljena in varna. 

Velikokrat to pričakujemo od zunanjega sveta, ampak občutek ljubljenosti in varnosti se začne v nas, v našem telesu. 
Tema #2:
SENZUALNA
Stres, preobremenjenost, izgorelost, odtujenost od sebe in vsakodnevna napetost nas pelje stran od lastne senzualnosti in ženstvenosti. 

Ženska pa je cela šele takrat, ko zmore biti ženstvena in senzualna, ko sprejema svoje telo in svoj žensko energijo.
Tema #3:
MOČNA
Močna ženska ni trda in zaprta ženska, ampak stabilna, močna v sebi in jasna. 

Za to pa potrebujemo trdne temelje in poznati moramo načine, kako se vedno znova vrnemo v svojo moč, kadar nas zunanji dogodki in odnosi vržejo iz tira.
Tema #4:
SRČNA
Večina žensk zapre svoje srce ter skriva svojo nežnost, mehkobo in srčnost, ker so bile v svoji preteklosti prizadete, ranjene. 

Vendar ženska moč je v njeni mehkobi, v tem, da lahko daje in prejema, da se lahko preda in spusti zares h sebi. 

Če se zapremo, se zapremo tudi vsemu lepemu, zapremo se življenju. Pokazati svojo ranljivost, se prepustiti in predati, še posebej v bližnjih odnosih je zgodba srčne čakre.
Tema #5:
JASNA
Če skrivamo dele sebe, če nismo jasne, iskrene in avtentične, potem na drugi strani človek na zmore zares biti v odnosu z nami. 

Zato je pomembno, da znamo izraziti svojo resnico, svoja čustva, občutke in misli, brez da skrivamo sebe.

Ko smo jasne, znamo postavljati svoje meje, ne bojimo se pokazati in biti vidne. In to se bomo v šoli naučile.
Tema #6:
ENERGETSKA
Zmožnost, da znamo aktivirati svojo žensko energijo in svojo spolno energijo je nekaj naravnega. 

Vendar sodobna ženska sploh ne ve, kaj to pomeni, niti kako se to čuti znotraj njenega telesa, niti kako ta svoj največji potencial uporabiti zase in za dobrobit vseh okoli nje. 

Učile se bomo, kako začutiti svoje telo in kako začutiti svojo lastno energijo.

Enostavnost

Plačilo je možno preko kreditne kartice ali z nakazilom na TRR. 

Prilagodljivost

Do spletnega šole lahko dostopaš preko računalnika, telefona, tablice - kadarkoli, kjerkoli.
Kako bodo podane vsebine in katere so predvidene?

Vse vsebine bodo podane v Facebook skupini LJUBEČA ŽENSKA 2 ali na Zoomu ter shranjene v video in audio obliki na spletni strani šole.

#1 ANINA FB LIVE PREDAVANJA IN ODGOVORI NA VAŠA VPRAŠANJA
V šoli te čaka 21 FACEBOOK ali ZOOM live predavanj

Tema je žensko telo (sprejemanje sebe) in ženska energija. Do sedaj sem vedno izhajala iz svojega psihoterapevtskega znanja, kjer sem dodala še mnoga druga znanja. Tokrat pa gremo prav v ženske teme, ker sem sama v svojem življenju na točki, da se veliko ukvarjam s svojim telesom, s sprejemanjem sebe, z negovanjem sebe, s svojim užitkom, sprostitvijo, predajanjem, z žensko energijo in spolno energijo. Učile se bomo tudi o prsih, maternici, jajčnikih, menstruaciji, yoni, krožnih mišicah, senzualnosti, ... To ne bo skupina za zdravstvene nasvete, čeprav odnos do našega telesa in skrb zanj vpliva na naše zdravje, ampak skupina za spoznavanje svojega telesa, razumevanje in sprejemanje sebe, soočanje s strahom in sramom.

Kar se že vrsto let ukvarjam s psihoterapijo, bom ta znanja povezala z delovanjem živčnega sistema in travmo. Živčni sistem vpliva na delovanje hormonov, hormoni vplivajo na delovanje ženskih spolnih organov, na sprostitev, čutenje, čutenje užitka in predajanje v življenju.

Pri praksi bom poleg dihalnih vaj, gibanja - plesa, ljubečega poslušanja svojega telesa, učila tudi vaje za boke in medenico, masažo prsi, yoni spa, uporabo yoni jajčk, ... pa tudi določene energetske vaje. Osnove.

Rdeča nit predavanj bo travma (odnosna, medgeneracijska in kolektivna) in povezava travme z našim odnosom do telesa, sprejemanjem sebe, ženske energije in sramom, ki ovija večino tem, o katerih bomo govorile.

Ko ženska začne sprejemati sebe in celiti svoje ranjene dele,ne celi le sebe, temveč celo svojo žensko linijo in dela tisto, kar prednice še niso zmogle, hkrati pa spreminja prihodnost za vse svoje potomce. In to je delo za pogumne ženske!

Hkrati boste spoznale vpliv travme na čutenjem, zaznavanje, na občutek lastne moči in vidnost ter kako je travma povezana z odprtim srcem, našo senzitivnostjo in skrbjo zase. Verjamem, da so redke skupine, kjer na enem mestu dobite toliko dragocenega znanja, povezanega v enotno zgodbo.
#2 KRATKA PRAKSA
Kratke prakse nam bodo pomagale, da se bomo povezale s sebo. Čaka te kar 19 polurnih vadb!

Prakse bodo obsegale različne dihalne vaje, vaje za umirjanje živčnega sistema, rituale za nego telesa, senzualni ples, vadbo s krožnimi mišicami, vaje za maternico, jajčnike in ledvica, Haro, samomasažo telesa, zvočno meditacijo, energijske vaje, vizualizacijo, vaje za aktivacijo ženske energije, ... 

Naučila vas bom različne rituale, ki jih boste potem same lahko uporabljale za svojo nego in kot način skrbi za sebe.
#3 DOLGA PRAKSA
V šoli boš našla 6 uro in pol dolgih praks

Te bodo obsegale rituale za nego telesa: 
- Yoni spa 
vadba s krožnimi mišicami, ki so ključ do sprostive telesa
- Ljubeče poslušanje maternice in jajčnikov ter samomasaža
- Yoni jajčka
- masaža prsi
- vizualizacija

To so posebni rituali, kjer si bomo vzele več časa zase in se naučile, kako skrbeti za in sprejemati svoje telo.
#4 INTERVJUJI
Za vas sem pripravila tri zanimive teme in izbrala tri zanimive goste!

Aleksandra Brlan - CIKLIČNOST ŽENSKE, avtorica in ustvarjalka programov in orodij za podporo čustvenega in duševnega ravnovesja za ženske, certificirana učiteljica joge, mati treh otrok

Urška Vuk - KAKO NAJTI SVOJ GLAS IN SVOJO ŽENSKO ENERGIJO, študentka 5. letnika Telesne psihoterapije, mamica dveh otrok

Rok Bertoncelj - OSEBNOSTNE STRUKTURE IN OVIRE PRI ČUTENJU UŽITKA, študent 5. letnika Telesne psihoterapije, Imago edukator in bussines coach
.
#5 PODPORA STROKOVNJAKINJ
V zasebni Facebook skupini so strokovnjakinje, ki bodo odgovarjale na vaša vprašanja. 

***TO NI TERAPEVTSKA SKUPINA NITI SKUPINA ZA ZDRAVSTVENE NASVETE, ampak je izobraževalno-izkustveno-podporna skupina. 

Če imate večje zdravstvene ali psihične težave, se prosim obrnite na zdravnika ali strokovnjaka, ki je usposobljen za nudenje pomoči, ki jo potrebujete.
#6 PODPORA MODERATORK
V Facebook skupini so moderatorke, ki vas bodo spodbujale na poti vaše osebne transformacije in vam pomagale pri vaših izzivih.
#7 SPLETNA STRAN ŠOLE
Vse vsebine (predavanja, vprašanja na odgovore, intervjuji in vadbe) bodo v video in audio obliki shranjene na spletni strani šole.
#8 TEHNIČNA PODPORA
Rok Bertoncelj bo skrbel tudi za to, da bo vse tehnično teklo tako, kot mora. Sicer pa je Rok eden od glavnih stebrov te skupine, saj skrbi za jasnost, strukturo in preglednost cele skupine. 

Jah ... potrebujemo tudi moško energijo v skupini in vesela sem, da je del te čudovite zgodbe!!!!

Enostavnost

Plačilo je možno preko kreditne kartice ali z nakazilom na TRR. 

Prilagodljivost

Do spletnega šole lahko dostopaš preko računalnika, telefona, tablice - kadarkoli, kjerkoli.
Kdo vse je tokrat v ekipi, ki te bo podpirala na tvoji poti?

Rok Bertoncelj

vodja celotnega projekta, business coach, Imago edukator, praktičar telesne psihoterapije, soustvarjalec Ljubeče mame in Ljubeče ženske. Za vas bo na voljo tudi za vso tehnično in organizacijsko podporo. Pripravil in vodil pa bo vse vizualizacije. Več o Roku na strani https://www.ljubecamama.si/anainrok.

Ana Bertoncelj

vodja skupine, psihoterapevtka in Imago terapevtka, mama dveh otrok, praktičarka Telesne psihoterapije in Globinske predelave travme in njene integracije. Za vas bo pripravila predavanja in odgovarjala na vaša vprašanja v živo v Facebook Live ter pripravila in vodila nekatere večerne vadbe. Več o Ani na strani https://www.ljubecamama.si/anainrok.

Helena Grmek

medicinska sestra, specializantka psihoterapije, mama treh otrok in partnerka je strokovnjakinja, ki bo pisno odgovarjala na vaša vprašanja pod kartico ZANIMA ME. Več o Heleni najdete tukaj https://helenagrmek.si/.

Aleksandra Brlan

ustvarjalka vsebin in orodij za podporo čustvenega in umskega ravnovesja, CELA.si, certificirana učiteljica modrosti joge in Lunine astrologije, študentka psihologije in mama treh otrok ter partnerka. Kot strokovnjakinja bo pisno odgovarjala na tvoja vprašanja pod kartico ZANIMA ME. Več o Aleksandri: www.cela.si

Anemari Meznarič

magistrica psihologije, terapevtka medicinske hipnoze, edukantka vedenjsko kognitivne terapije in Jungian coachinga, mama in ljubeča partnerka je strokovnjakinja, ki bo pisno odgovarjala na vaša vprašanja pod kartico ZANIMA ME

Petra Gjureč

mamica, srčna ženska in velika ljubiteljica živali, ki znanja s področja travme in delovanja živčnega sistema vnaša v delo s skrbniki živali. Urejala bo anonimna vprašanja in vse v Facebook skupini

Brigita Petek

ženska, žena, srčna mama sina in hčerke. Pravnica, ki ima veliko znanja o delu s kristali, zanimajo jo Reiki in je študentka telesne psihoterapije

Rebeka Breznik

mamica, srčna ženska, bo vsak teden poskrbela za časovnico predavanja Facebook Live predavanj, da bolj pregledana in da boste lažje našle tiste delčke, ki vas zanimajo
Kaj boš torej dobila?
 • strokovne in uporabne vsebine, ki te jih niso naučili v nobeni šoli
 • skupnost žensk, ki so na isti poti, kot ti … na poti, kako biti ljubeča do sebe
 • ​zavedanje, kaj se dogaja s teboj in kako lahko spremeniš tisto, kar želiš
 • ​zavedanje, zakaj je pomembno, da pozdraviš lastne rane
 • ​zavedanje, zakaj je pomembno, da znaš biti v stiku s svojim lastnim telesom
 • vaje in rituale, ki ti bodo pomagali, da se bo lažje umirila 
 • podporo, da si boš lažje vzela čas zase
 • znanje, kako deluje naš živčni sistem in vaje, s katerimi boš naredila nove povezave
 • ​znanje, kako se naše izkušnje zapišejo v telo in vaje, s katerimi boš začela spreminjati navade v bolj ljubeče do sebe
 • ​znanje, kako na naše sedanje življenje vplivajo travme v preteklosti
 • ​konkretne vaje, orodja in rituale, kako to znanje uporabljati v vsakodnevnem življenju
Šola LJUBEČA ŽENSKA 2 bo spremenila tudi tvoje življenje!
Iz spletne šole Ljubeča ženska 2 lahko zase dobiš RES ogromno.

A to ni »čudežna tabletka«.

Toliko, kot boš vložila, toliko boš zase dobila.

Če želiš delati, potem boš v svoje življenje lahko uspešno prenesla novo znanje in konkretne vaje ter spremenila svoje življenje v smer, kot si sama želiš!

Ampak zapomni si, jaz in moja cela ekipa bo delala s teboj. Mi ne moremo delati namesto tebe.

V šoli boš našla: 
 • podpora strokovnjakinj, ki bodo dnevno odgovarjale na VSA vaša vprašanja, ki se vam bodo pojavljala na poti vaše transformacije.
 • podpora moderatork, ki bodo vsak dan skrbele za to, da bo vse v skupini potekalo gladko in da boste na tej poti vse podprte
 • ​33 temeljnih Facebook Live javljanj, kjer bodo predavanja, intervjuji in odgovarjanje na vaša vprašanja. Na voljo bo video in audio, da boš lahko podano vsebino pogledala ali poslušala takrat in tako kot ti najbolj ustreza. Vse vsebine bodo tudi pregledno spravljene na spletni strani, tako da si lahko vse pogledaš tudi za nazaj.
 • 4 temeljne intenzive, kjer bomo delali konkretne vaje, ki nam bodo pomagale priti nazaj v stik s telesom. V video obliki.
 • ​10 poglobljenih vodenih meditacij, ki ti bodo prav tako pomagale priti v stik s seboj. V Video in audio obliki.
 • 10 enournih spletnih delavnic (5x joga obraza + 5x skrb za telo), s pomočjo katerih boš še bolje lahko poskrbela zase.
 • tedenski mini obredi, ki ti bodo pomagali, da boš začela skrbeti sama zase. V pisni obliki.
 • mnogo praktičnih primerov, s katerimi boš vsebine spravila v tvoje vsakodnevno življenje.
 
 • ​spletna skupnost, kjer bodo ženske, ki so na isti poti kot ti in kjer boste ena drugo lahko spodbujale na tej poti, če boste to želel.
 • zadnja spoznanja s področja travme, živčnega sistema in delovanja telesa, ki ti bo ponudili popolnoma nov pogled na to, kaj se dogaja s teboj.
 • jasna in pregledna spletna stran šole, tako da boš vedno vedela, katere vsebine si že predelala in katerih še ne.
 • ​tehnična pomoč in podpora moje ekipe, če se slučajno znajdeš v težavah, ki so tehnične narave.
Pogosta vprašanja
 • Vse drugo sem že poskusila, a nič ne deluje.
 • Večina metod deluje tako, da želi spreminjati nezaželena vedenja. Sama pa delim orodja, metode in ideje, ki so osredotočena na vzrok, ne le na simptom ali nezaželeno vedenje. Poleg tega ti šola omogoča, da kadar koli vprašaš, kar te zanima in tako te lahko sproti podpiram pri reševanju tvoje težave. Videla pa boš tudi, kakšno podporno moč ima skupina ljubečih žensk.
 •  Kako so podane vsebine?
 • Vse vsebine so podane v video obliki, nekatere so v audio obliki in si jih lahko prenesete. Oblika je takšna, da omogoča optimalno sledenje in sprotno delo.
 •  Zakaj bi plačevala za spletno šolo, če informacije lahko dobim brezplačno na internetu?  
 • Na internetu je ogromno takšnih in drugačnih informacij. V tej šoli boš dobila na ENEM mestu vse: strokovne in uporabne vsebine, ki temeljijo na zadnjih spoznanjih, podporo, skupnost žensk, ki so na isti poti, kot ti … 
 • Kaj, če nimam kreditne kartice - MasterCard, Visa ipd.?
 • Spletno šola se plača preko kreditne kartice, na obroke ali preko enkratnega nakazila preko UPN. Če imaš kakršne koli težave, mi piši na na ljubecamama@gmail.com.
 
 
 • Kako so podane vsebine? Sama nisem preveč tehnični tip človeka.
 • Vsi materiali so lahko dosegljivi in ne zahtevajo ničesar od tebe, razen tega, da jih pregledaš. Predvajani bodo preko Facebooka ali Zooma. Shranjeni bodo na spletni strani šole. Poleg tega bomo jaz in moja ekipa na voljo za kakršno koli vprašanje in podporo na tvoji poti.  
 •  Bo to delovalo tudi pri meni? 
 • Vsebine, ki jih podajam, učim in o njih govorim, delujejo v vseh odnosih. Vse, ki boste aktivno sodelovale v spletni šoli, boste lahko izboljšali vse svoje odnose, saj je razumevanje odnosov, predvsem pa stika in kako zares videti sebe in sočloveka, univerzalno. Če boš pri sebi spremenila vzorce delovanja, mišljenja, čustvovanja in čutenja, ti bo to pomagalo povsod v življenju. Ko spremenite nekaj pri sebi, vedno spremenite svoje življenje in svojo realnost! 
 •  Kaj, če sem sama in nimam podpore?
 • Potem je ta spletna šola še posebej primerna zate. Če nimaš podpore in ne veš, kje bi iskala kvalitetne informacije o osebni rasti, bom jaz namesto tebe ta filter, katere informacije, orodja in metode so učinkovite, prave in katere potrebuješ, da zgradiš ljubeč odnos do sebe. Prav tako boš v spletni šoli dobila mojo podporo, podporo drugih žensk, naučila te bom, kako si lahko pomagate med seboj, predvsem pa boš dobila izkušnjo, da nisi sama na tej poti. 
Ljubeča ženska 2
spletna šola

149 EUR ali 6 mesecev po 29 EUR

99 EUR ali 6 mesecev po 19 EUR

Enostavnost

Plačilo je možno preko kreditne kartice ali z nakazilom na TRR. 

Prilagodljivost

Do spletnega šole lahko dostopaš preko računalnika, telefona, tablice - kadarkoli, kjerkoli.
Si morda zamudila Ljubečo žensko 1, šolo, ki je potekala lani? Ali si želiš še več, če želiš podano znanje še dodatno utrditi v praksi in izkusiti z enako mislečimi ženskami? 

Preveri spodaj, kako lahko z nakupom izbranega paketa obogatiš tvojo izkušnjo!  
Za pomoč IN VPRAŠANJA sem na voljo. Pošljite sporočilo na ljubecamama@gmail.com.
1. Kreditna kartica
1
Podatki
Ime in priimek ter email
2
PLAČILO
Podatki o kreditni kartici

* Denotes mandatory fields

Shipping
2. TRR
Enkratno plačilo

Aries, Rok Bertoncelj s.p.
Lahovče 111, 4207 Cerklje
TRR: SI56 3400 0101 9372 782
Znesek: 149 EUR
Namen: "Spletna šola"
Plačilo v obrokih

Prosim izpolni tole soglasje, v katerem označiš polletno šolo Ljubečo žensko 2 ali želeni paket in mi ga pošlji na mail ljubecamama@gmail.com. 
Obvestilo o plačilu ALI IZPOLNJENO SOGLASJE ZA OBROČNA PLAČILA pošlji na ljubecamama@gmail.com.
Enkratno plačilo

Aries, Rok Bertoncelj s.p.
Lahovče 111, 4207 Cerklje
TRR: SI56 3400 0101 9372 782
Znesek: 99 EUR
Namen: "Spletna šola"
Plačilo v obrokih

Prosim izpolni tole soglasje, v katerem označiš polletno šolo Ljubečo žensko 2 ali želeni paket in mi ga pošlji na mail ljubecamama@gmail.com. 
Obvestilo o plačilu ALI IZPOLNJENO SOGLASJE ZA OBROČNA PLAČILA pošlji na ljubecamama@gmail.com.
© Libra, Ana Bertoncelj s.p. Vse pravice pridržane. Splošni pogoji.