Ana Bertoncelj
psihoterapevtka, Imago terapevtka, praktičarka integralne telesne psihoterapije

Si na točki, ko si želiš spremembe? Želiš izstopiti iz vsakodnevne rutine, uspešnejše reševati vsakodnevne izziv in postati to, kar zares si? Želiš mojo podporo na tvoji poti?
Sem Ana Bertoncelj, magistra sociologije, psihoterapevtka, Imago terapevtka, ženska, mama, žena, strastna raziskovalka življenja in  ženska, ki verjame, da je vse mogoče. 

Kaj me veseli? V preteklosti sem bila polna energije, skakala sem s padalom, se potapljala na različnih koncih sveta, trenirala karate (imam črn pas v karateju), igrala kitaro (6 let glasbene šole), zanimala me je 101 stvar. Potem sem postala mama in večino zanimanj zamenjala za najlepšo in najbolj naporno vlogo na svetu. Zdaj pa je zopet čas zame, za mojo energijo, za moje strasti, za to, kar sem, pa do zdaj še ni  zaživelo, ker si nisem znala dati in ker nisem niti vedela, da obstaja. Vsak dan znova podiram svoje ovire, svoje omejitve, svoje blokade in se odpiram temu, za kar sem v resnici tu. 

Se najdeš v tej zgodbi? Potujva skupaj. Kdaj te lahko podprem? V svojih 40 letih življenja sem doživela že marsikaj, raziskala že marsikaj in se izobraževala na različnih področjih. Uradno sem zaključila magistrski študij, kjer sem si izbrala temo Teorije navezanosti, saj so me odnosi zanimali že od kar pomnim. Dokončala sem tui izobraževanje za psihoterapevtko in Imago terapevtko in s posamezniki, pari in starši delam že skoraj 20 let. Odkar sem postala mama, se je moj fokus preusmeril na delo s straši, ker vidim tukaj največji potencial, da otrokom omogočimo najboljše pogoje, da lahko postanejo to, ker so in razvijejo potenciale, ki so že v njih. 

V zadnjem času, ker sta moja dva sinova stara že 7 in 10 let, pa sem fokus začela usmerjati nase. V svoje telo, svojo žensko energijo i svojo spolno energijo, ker je kreativna energija in najmočnejša energija na svetu. Izobrazila sem se tudi na področju predelave travm, ki so  zapisane v telo in to tako preko psihoterapevtskih pristopov kot tudi različnih praks in ritualov, ki pomagajo nazaj vzpostaviti tvoj stik s telesom, žensko energijo, spolno energijo s tvojo esenco.

Trenutno se izobražujem iz Integralne telesne psihoterapije in Globinske predelave travme, v prostem času pa plešem senzualni ples in raziskujem žensko energijo. 

INDIVIDUALNO SVETOVANJE 

€ 75 / 60 minut

Če potrebuješ le en individualno uro glede tvojega izziva, potem je možnost individualne ure prava zate. Individualna ura je namenjena temu, da si razjasniš, kje si, kaj je tvoj izziv in kateri so naslednji koraki, ki jih je smiselno narediti.

Sam/a izbereš področja, kjer imaš trenutno izzive:
• starševstvo
• partnerstvo
• travma
• raziskovanje tvojih vzorcev in blokad
• ženska in spolna energija
• sprejemanje svojega telesa
• raziskovanje kontakta
• ženske prakse (Yoni spa, Yoni jajček, samomasaža, masaža prsi, povezovanje z maternico) in soočanje s sramom in strahom, ki so pogosto povezane s sprejemanjem lastnega telesa in lastne energije

PARTNERSKO SVETOVANJE 

€ 100 / 90 minut

Če si želita večje povezanosti, več ljubezni med vama in znanje, kako uspešno reševati konflikte, potem dobrodošla na partnersko terapijo. 

Partnerska terapija traja uro in pol. Partnerja prideta na prvo srečanje, kjer se spoznata z načinom, kako delam. Nato se odločita, če bosta s terapijo nadaljevala. 

V tem primeru se dogovorimo za določeno število srečanj, da imamo čas in prostor odpreti določene težke teme. 

Namen terapije je, da imata varen prostor, kjer se lahko pogovorit o izzivih na način, da se zares slišita in začutita, kar je osnova, da lahko sploh začneta delati spremembe v vajinem odnosu.

INDIVIDUALNA TRIMESEČNA PODPORA

€ 70 / 60 minut

Če želiš daljšo podporo pri raziskovanju in razreševanju svojih izzivov, je trimesečna podpora tista, ki ti omogoča, da imaš tekom tega obdobja ob sebi nekoga, ki ti je lahko podpora in ki ti bo pomagala, da prideš globje do vzrokov, zakaj si na točki, kjer si in kako se lahko premakneš dalje in zaživiš bolj sproščeno, polno in zadovoljno življenje.

Lahko se srečujeva v živo v Ljubljani, lahko preko Zooma ali Skypa. Paket vsebuje 12 srečanj, cena paketa znaša 840 EUR. Tvoj prihranek glede na ceno 12 posamičnih srečanj tako znaša 60 EUR.

INDIVIDUALNA POLLETNA PODPORA

€ 65 / 60 minut

Če si želiš globje transformacije ali ozaveščanje in predelave travme, telo potrebuje čas, varen prostor in osebo, ki ji lahko zaupa. Daljša srečanja omogočajo, da se lahko začutiš, prideš globje vase, daš svojemu telesu čas in prostor, ki ga potrebuje za to, da spusti in sprosti, kar držimo v sebi in nas vira, da lahko gremo naprej.

Lahko se srečujeva v živo v Ljubljani, lahko preko Zooma ali Skypa. Paket vsebuje 24 srečanj, cena paketa znaša 1560 EUR. Tvoj prihranek glede na ceno 24 posamičnih srečanj tako znaša 240 EUR.

RAZISKOVANJE ŽENSKE ENERGIJE IN SPREJEMANJE LASTNEGA TELESA

€ 75 / 60 minut

Se želiš čutiti in živeti to, kar si? Tukaj je prostor zate. Na tej poti sem tudi sama in te z veseljem podprem.

Poleg individualne psihoterapije, se ženske vedno pogosteje odločajo za individualno podporo pri raziskovanju lastnega telesa, pri sprejemanju sebe, pri učenju določenih ritualov in praks, ki nam pomagajo, da ljubeče skrbimo zase. Ob tem se pogosto zbuja sram, krivda in strah.

Področja, kjer vas lahko podprem:
• raziskovanje tvojih vzorcev in blokad
• ženska energija
• spolna energija
• sprejemanje svojega telesa
• raziskovanje kontakta
• ženske prakse (Yoni spa, Yoni jajček, samomasaža, samomasaža masaža prsi, povezovanje z maternico) in soočanje s sramom in strahom, ki so pogosto povezane s sprejemanjem lastnega telesa in lastne energije

LJUBEČ DOTIK 
3-URNO SREČANJE 
V LJUBLJANI

€ 180 / 180 minut
(€ 150 za članice šole Ljubeče ženske)

Srečanje je namenjeno raziskovanju kontakta v varnemu okolju, raziskovanju dotika, prebujanju ženske energije, sprejemanju tvojega telesa in tvoje prelepe energije, raziskovanju užitka in soočanju s sramom.

Srečanja so prilagojena vsaki posameznici posebej (delam samo z ženskami), saj je za eno lahko dotik ogrožajoč že sam po sebi in je celotno srečanje namenjeno temu, da počasi in s spoštovanjem mej in telesa, sploh pride do telesnega stika, v ritmu ki ga tvoje telo potrebuje.

V primeru, da si z dotiki že na »ti«, pa raziskujeva dalje, kakšen dotik potrebuješ, da se lahko prepustiš in predaš.

Srečanja lahko vključujejo tudi masažo, ki je namenjena sproščanju telesa, popuščanju stik v telesu in sprostitvi stresa. 

Cilj je, da je to prijetna, energetska, senzualna izkušnja, ki je varna za tvoje telo in tvoj živčni sistem.

PRIDRUŽI SE NAM TUDI V ŽIVO!

Izkustvene delavnice

1. SENZUALNI PLES

KJE: Stegne 7, Šiška (Ljubljana)
KDAJ: V torek, 7. 11. 2023 od 18h do 21h.
CENA: 35 EUR
ŠTEVILO UDELEŽENK: največ 12
Eden od najbolj naravnih načinov izražanja je gibanje. Ko se telo lahko premakne, izrazi, sledi notranjemu ritmu in lastni energiji, se povežemo s seboj. 

Ko odložimo vse miselne zapovedi, kako bi morale izgledati in kako bi morale plesati, se šele odpre prostor za nas.

Če se želiš povezati s seboj, če se želiš začutiti, izraziti v svojem ritmu, je to delavnica zate! 
Skupaj z majhno skupino drugih žensk, ki želijo enako kot ti, pa si morda prav tako kot ti ne upajo pokazati sebe, se bomo podale na 3-urno raziskovanje SEBE.

• Ne znaš plesati?
Nič hudega. To ni plesna delavnica, kjer se bomo učile plesnih korakov, ampak je prostor, da lahko sploh začutiš, kakšen je tvoj gib, kakšen je tvoj premik, kakšen je tvoj izraz.

• Te je sram, ko samo pomisliš, da bi morala plesati?
Razumem te. Nisi sama. Tukaj bo prostor zate.

• Si želiš plesati, pa nikakor ni pravega trenutka?
Dobrodošla!

V varnem in podpornem okolje se bomo prepustile izbrani glasbi. Nekaj bo pogovora, da se spoznamo in naredimo varen prostor za ples, večino časa pa bomo namenile gibanju našega telesa, naše duše, naše esence, naše energije. 

Ko se povežemo s seboj preko telesa, se sprostimo in umirimo svoj živčni sistem, to pa je osnova za to, da nato lahko prižgemo svoj notranji vir, ki ga večino časa ugasnjenega nosimo s seboj – svojo žensko energijo.

Prostor bo večji del časa prijetno zatemnjen, obsvetljen s svetlobo svečk, da se boš še lažje sprostila in bila to, kar si. Čudovito bitje, v prelepem ženskem telesu, ki je v stiku s svojo žensko energijo.

Cilj je, da gremo iz delavnice vse boljše volje, polne energije, sproščene, predvsem pa v svoji prelepi ženski energiji, podprte z energijo drugih žensk.

Delavnice potekajo izključno v živo. Ni možnosti spremljanja delavnice preko interneta, tudi posnetka ne bo na voljo.

2. LJUBEČI DOTIK

KJE: Stegne 7, Šiška (Ljubljana)
KDAJ: V soboto, 9. 12. 2023 od 18h do 21h.
CENA: 35 EUR
ŠTEVILO UDELEŽENK: največ 12
Hrepeniš po raziskovanju varnega in ljubečega dotika, pa v tem svetu ni nikoli prostora za to, nikoli dovolj časa ali varnosti za to?

• Ta delavnica je zate, če si v varnem in spodbudnem okolju želiš preko dotika začutiti sebe in drugega.
• Ta delavnica je zate, če si zelo senzitivna in zaznavaš vse okoli sebe, ampak nikoli ni dovolj časa, da bi sploh lahko začutila sebe, kaj čutiš, kje v sebi vse to čutiš in kako je, če imaš zares dovolj časa, da začutiš tudi drugo osebo.
• Ta delavnica je zate, če si želiš uglašenih, prisotnih in varnih človeških dotikov, kjer bi lahko raziskovala, kako človeški dotik vpliva na tvoj živčni sistem in kaj je tisto, kar te pomirja.

KAJ NAS ČAKA: Na tej delavnici bomo dotik raziskovale v paru in majhni skupini. Poskrbele bomo za to, da to ne bo intruziven ali vsiljiv dotik, temveč nežen, mehek, počasen in podporen. Ljudje hrepenimo po dotiku, ker je to naša primarna potreba, žal pa živimo v svetu, ko je okrog nas sicer polno ljudi, pa smo vsi pravega in ljubečega dotika večinoma podhranjeni.

Prostor bo večji del časa prijetno zatemnjen, obsvetljen s svetlobo svečk, da se boš še lažje sprostila in bila to, kar si. Čudovito bitje, v prelepem ženskem telesu, ki je v stiku s svojo žensko energijo. Na delavnico pridi oblečena v udobna oblačila.

Cilj je, da gremo iz delavnice bolj sproščene, z umirjenim živčnim sistemom, povezane s seboj in z novimi uvidi, kako na naš sistem vpliva ljubeč dotik.

Za koga ta delavnica ni? Če imaš izzive s tem, da se te druga oseba dotakne (npr. preko oblačil na roko ali nogo), potem je bolje, da te izzive raziščeš v varnem terapevtskem okolju ena na ena, kjer bo terapevt imel celoten čas samo zate in te bo lahko v tvojem ritmu vodil pri raziskovanju odporov, ki se budijo ob tem, ko nekdo vstopa v tvoj osebni prostor.

Delavnice potekajo izključno v živo. Ni možnosti spremljanja delavnice preko interneta, tudi posnetka ne bo na voljo.

3. SAMOMASAŽA TELESA IN MASAŽA PRSI

KJE: Stegne 7, Šiška (Ljubljana)
KDAJ: V soboto, 13. 1. 2024 od 18h do 21h.
CENA: 35 EUR
ŠTEVILO UDELEŽENK: največ 12
Si kdaj vzameš čas, da svoje telo raziskuješ preko svojega lastnega dotika? Veš, kakšen dotik te umirja, kakšen ti ne ustreza in s kakšnim dotikom aktiviraš svojo lastno energijo?

Na tej delavnici bo poudarek na samomasaži. Tokrat ne bomo delale vaj v paru ali skupini, bo pa skupina varen prostor za to, da boš ti lahko raziskovala sebe. 
Dotik in samomasaža sta najbolj enostaven način, da v telesu aktiviramo sproščanje oksitocina. To je hormon ljubezni, hormon navezanosti (mamica ga sprošča ob dojenju), hormon dobrega počutja in orgazmičnosti. 

Pomaga pri regulaciji stresa, saj učinkuje na stresni hormon kortizol in je naš naravni antidepresiv. Na tej delavnici se bomo preplavljale z lastnimi hormoni dobrega počutja in našo prelepo žensko energijo, ki se aktivira, ko se povežemo same s seboj. 

Edina pot za to je preko našega telesa, ki ga vedno nosimo s seboj, pa ga tako malokrat zares začutimo. Na dosedanjih delavnicah, ki sem jih vodila, je taka samomasaža vsake izmed nas, ustvarila res prelepo energijo v prostoru, ki nam vedno znova da še več zavedanja, kako lepa je vsaka ženska, ko je povezana sama s seboj in s svojo energijo. 

Prostor bo večji del časa prijetno zatemnjen, obsvetljen s svetlobo svečk, da se boš še lažje sprostila in bila to, kar si. Čudovito bitje, v prelepem ženskem telesu, ki je v stiku s svojo žensko energijo.

Ali sem na delavnici oblečena?
Vsaka bo poskrbela zase, da ji bo delavnica prijetna in da bo na njej dobila zase tisto, pa kar bo prišla. V prostoru smo skupaj, prostor je zatemnjen, zaželeno je, da imaš roke in noge odkrite (lahko kratke hlače in zelo ohlapna majica), poskrbi pa za to, da je zgornji del tako ohlapen, da boš lahko masirala tudi svoje prsi.

Cilj je, da gremo iz delavnice vse popolnoma sproščene, umirjene, v svoji ženski energiji. Na to delavnico ženske največkrat pridejo z največ odporov in nezaupanja, je pa ena najlepših.

Delavnice potekajo izključno v živo. Ni možnosti spremljanja delavnice preko interneta, tudi posnetka ne bo na voljo.

4. POVEZOVANJE Z YONI IN YONI JAJČKA

KJE: Stegne 7, Šiška (Ljubljana)
KDAJ: V soboto, 3. 2. 2024 od 18h do 21h.
CENA: 35 EUR
ŠTEVILO UDELEŽENK: največ 12
Iščeš prekrasen način, kako se povezati s seboj, s svojo Yoni in svojo spolno energijo?

Yoni v starodavnem indijskem jeziku Sanskrt pomeni vagina ali izvor, svetišče. Yoni jajček ženske uporabljajo že tisočletja za nego spolne energije, zdravje rodil ter ohranjanje mladosti.

Do nedavnega je bila ta starodavna skrivna praksa na voljo samo članom kraljeve družine in njihovim ljubicam. Danes pa ta skrivna znanja počasi postajajo dostopna vsem ženskam. 

Yoni jajčka so odličen pripomoček za ženske, ki imajo težave s popuščanjem vaginalnih mišic in mišic medeničnega dna. To so mišice.

In tako kot z fitnes utežmi skrbimo za to, da imamo napete mišice na rokah in nogah, tako je jajček utež, ki nam pomaga ohranjati čvrste in prožne mišice v naši Yoni. 
Iz energetskega vidika je Yoni jajček odličen za to, da odpira pot naši izvorni energiji in preprečuje odtekanje le te, če to nalogo slabše opravljajo mišice medeničnega dna.

KATERE KORISTI VAM PRINAŠAJO VAJE Z YONI JAJČKOM?
• Yoni jajček je staro in sveto orodje za duhovno preobrazbo. Z njim lahko razviješ intimen in ljubeč odnos s svojo Yoni, celotnim telesom in se povežeš s svojo žensko energijo.
• Z vajami lahko preprečiš nenadzorovano uhajanje urina.
• Povečaš libido in prebudiš svojo čutnost.
• Povečaš naravno lubrikacijo.
• Povečaš občutljivost med spolnim odnosom.
• Je pomoč pri okrevanju po porodu.
• Je utež, ki ti pomaga pri čvrstosti in prožnosti vaginalnih mišic.
• Pomoč pri PMS-ju, menstrualnih krčih in trajanju menstruacije.
• Je način, kako izboljšati svoje zdravje in dobro počutje.
• In podpora, da obdržiš svojo vitalno energijo v telesu, da le ta ne odteka skozi ohlapne vaginalne mišice. 

ALI LAHKO PRIDEM BREZ YONI JAJČKA?
Ja. Na delavnici boš lahko videla različna jajčka in se spoznala z njihovo uporabo. Vse vaje, ki jih bomo delale, boš delala brez jajčka, bodo pa tvoje vaginalne mišice vseeno delale.

KAJ NAS ČAKA: Ta delavnica je namenjena POVEZOVANJU s seboj in predvsem s svojo Yoni. Ženske gremo milijonkrat preko sebe. Največkrat prav v spolnosti, ko dovolimo moškemu, da prenetrira v nas, preden je naša Yoni pripravljena na vstop. 

Če je glava ZA in srce ZA, še ne pomeni, da je tudi naša Yoni ZA. Lahko imate orgazem, lahko imate že vlažno nožnico, pa to še vedno ne pomeni, da je vaša Yoni pripravljena na vstop. Največkrat pa ženska v želji, da ustreže moškemu, da je pridna, poslušna in dobra žena, gre preko sebe in se odpre, preden je Yoni sploh odprta. 

Večina ženska se še nikoli ni vprašala: »Ali je moje telo in moja Yoni sploh pripravljena na vstop?« Delavnica ni proti moškim in proti spolnim odnosom, ampak je ZA čutenje in spoznavanje SEBE, saj se le tako, da se poznamo in začutimo, sploh lahko zares predamo moškemu in obojestranskemu užitku.

Delavnice potekajo izključno v živo. Ni možnosti spremljanja delavnice preko interneta, tudi posnetka ne bo na voljo.

*Na delavnici bo možno kupiti Yoni jajčka. Zaželeno je, da mi vnaprej poveste, katera jajčka vas zanimajo, da vam jih lahko prinesem na delavnico.

5. YONI SPA

KJE: Stegne 7, Šiška (Ljubljana)
KDAJ: V soboto, 9. 3. 2024 od 18h do 21h.
CENA: 55 EUR (cena vključuje tudi uporabo Yoni spa-ja in mešanice zelišč, če imate svoj Yoni spa, je cena 35 EUR)
ŠTEVILO UDELEŽENK: največ 12
Yoni je sanskrtska beseda, ki dobesedno pomeni "maternica", "vir" in ženski organi, ki omogočajo nastanek/manifestacijo. Pomeni tudi ženske spolne organe (vagina, vulva in maternica). Je izvor, bivališče ali vir.

Yoni spa pa je starodavni tretma, ki so ga izvajale naše prednice. Gre za kopel, s katero so ženske ohranjale svoje intimno zdravje. 
To je izredno prijeten način negovanja našega intimnega dela telesa, ki nam preko umirjanja živčnega sistema pomaga, da sprostimo celotno telo, se umirimo in počutimo varne. Deluje na fizičnem in energetskem nivoju.

Yoni spa lahko uporabljamo za:
- ritual povezovanja s seboj
- ritual povezovanja s svojim telesom in svojo Yoni
- ritual za umiritev živčnega sistema
- za pomoč pri urejanju menstrualnega cikla
- kot preventivo in kurativo pri raznih infekcijah 
- za pomoč pri odpravi cist, miomov in hemeroidov
- za lajšanje PMS-ja
- kot pomoč pri odpravljanju krčev in bolečih menstruacij
- kot pomoč pri vročinskih valih v menopavzi
- kot pomoč pri nočnem potenju v menopavzi
- kot podpora pri povečanju plodnosti
- kot podpora reproduktivnim organom po porodu
- kot pomoč pri bolečih spolnih odnosih in pomanjkanju libida 

KAJ NAS ČAKA: Delavnica je namenjena spoznavanju z Yoni spa-jem. Dobile boste osnovne informacije, nato pa bomo Yoni spa naredile skupaj. Zeliščna parna kopel je starodaven način negovanja, kjer z uporabo zeliščne pare, ki prodira v nožnico, svoji nožnici in spolnim organom nudimo podporo, zdravljenje in ljubečo pozornost.

To bo ritual, kjer bomo poleg uporabe Yoni spaja, imele tudi vodeno vizualizacijo, ki vam bo pomagala, da se boste lahko sprostile, povezale s seboj, s svojo Yoni in modrostjo, ki jo vsaka izmed nas nosi v svojem telesu in v svoji Yoni.

OPOZORILO: Parna kopel se ne izvaja med menstruacijo, med ovulacijo, v nosečnosti ali ob uporabi materničnega vložka (IUD). Prav tako Yoni spaja ne delamo, če imamo opekline ali odprte rane. 

Delavnice potekajo izključno v živo. Ni možnosti spremljanja delavnice preko interneta, tudi posnetka ne bo na voljo. Če imate kakršnakoli vprašanja, me kontaktirajte na mail ljubecamama@gmail.com.

6. AKTIVACIJA RAZLIČNIH ŽENSKIH ENERGIJ

KJE: Stegne 7, Šiška (Ljubljana)
KDAJ: V soboto, 6. 4. 2024 od 18h do 21h.
CENA: 35 EUR
ŠTEVILO UDELEŽENK: največ 12
Celotna ideja Ljubeče ženske 3 je, da se povežemo s seboj, s svojim telesom, s svojimi ženskimi organi, ki so vir naše ženske energije in da zmoremo v svojem telesu začutiti svojo lastno žensko energijo in jo tudi zavestno uporabljati. Teorija je eno, praksa pa drugo, zato je ta delavnica namenjena praksi.

Ženske včasih niso znale pisati, pa so se vseeno mnoge prakse ohranile še danes. Kako? Ženske so UČILE druge ženske tako, da so si bile zgled, model in vir modrosti.
Kako se lahko učimo aktivirati žensko energijo med seboj? Tako da jo zavestno zaznamo, da smo pozorne, kakšno energijo nosi druga ženska in da s pomočjo resonance zavibriramo z isto energijo. Na ta način dobimo IZKUŠNJO, kako je čutiti in aktivirati določeno energijo znotraj nas. 

Šele ko znamo aktivirati svojo lastno energijo, ko prepoznamo različne energije, kako se jo čuti v lastnem telesu, jo lahko začnemo same prižigati in uporabljati. Naša lastna energija je naš lastne vir, naši izvir, naša esenca. Mi jo lahko aktiviramo in mi jo lahko uporabljamo.

Vabljene na izkustveno delavnico, kjer se bomo preko izkušnje učile, kakšne so različne energije, kako na nas vpliva, če je ob nas ženska, ki nosi v sebi že aktivirano določeno energijo in kako lahko ob njej tudi same aktiviramo svojo lastno energijo.

Delale bomo različne vaje, kjer bomo raziskovale naslednje energije:
1. mehka
2. nežna
3. strastna
4. senzualna
5. erotična
6. močna

Kako bomo raziskovale te različne energije? S pomočjo glasbe, premika telesa, vaj v paru in skupini.
Pridite udobno oblečene. Če začutite, da bi se rade oblekle bolj ženstveno, dobrodošle. Dress code: Be you (bodi ti).

Naredile bomo varen prostor, da boš lahko raziskovala svojo žensko energijo. Zaželeno je, da greš malo iz svoje cone udobja. Za eno bo to že to, da bo na delavnico sploh prišla. Če bo zate dovolj, da sediš v kotu in si na ta način del delavnice, je to popolnoma v redu. Namen delavnice ni, da moraš nekaj narediti, ampak je namen čutenje in zaznavanje sebe in drugih.

Delavnice potekajo izključno v živo. Ni možnosti spremljanja delavnice preko interneta, tudi posnetka ne bo na voljo.
© Libra, Ana Bertoncelj s.p. Vse pravice pridržane. Splošni pogoji.